De rooie donder
Image default
Recreation / Autos

Drie momenten waarop vooraf een knipbeurt noodzakelijk is

Drie momenten waarop vooraf een knipbeurt noodzakelijk is

Tijdens de pandemie hebben we allemaal gezien hoe ons haar eruit als het een lange tijd geen knipbeurt heeft gehad. Vrijwel niemand werd daar gelukkig van. En dat was te merken toen de kappers weer open mochten. Wekenlang zaten kapperszaken vol en was het nauwelijks mogelijk om er een afspraak in te plannen op korte termijn. Iedereen wilde zo snel mogelijk af van het vele haar. Nu de kappers weer open zijn, is het belangrijk om je kapsel goed bij te houden door de kaper frequent te bezoeken. En vooral  voor sommige gelegenheden mag je een knipbeurt niet vergeten.

Date

Stel dat je normaal gesproken elke week of om de twee weken naar de kapper gaat. Dan ziet je kapsel er gegarandeerd regelmatig goed uit. Maar wat doe je als je minder dan een week terug bij de kapper bent geweest en weet dat je de volgende dag een date hebt met de liefde van je leven? Dan is het goed  om alsnog een hairsdresser Delftte zoeken. Ondanks je dat al een paar dagen terug ook had gedaan.

 

Nieuw studiejaar

Hetzelfde geldt ook voor een nieuw school-of studiejaar. Je kan niet op de eerste lesdag aankomen met een kapsel dat niet recent is bijgeknipt. Dan maak je bij de nieuwe docenten misschien niet de eerste indruk die je graag wel had willen maken.

 

Uitgaan

Een eerste indruk geef je maar één keer. En in een nachtclub is die indruk belangrijker dan waar dan ook. Want de meeste mensen die je daar tegenkomt zie je nooit meer terug. Een Delft kapperhelpt je bij het creëren van de mooiste kapsel. Op die manier loop je de club zelfverzekerd binnen en zie je er zo goed uit dat het niet moeilijk is om contact met andere mensen te leggen. Wie weet vind je er zelfs de liefde van je leven.

https://www.onekappers.nl/