De rooie donder
Image default
Recreation / Autos

Beveiligingsmaatregelen voor bedrijven

Sinds vorige week beschik jij over een eigen bedrijfspand, die gesitueerd is op een bedrijventerrein. Hoewel je er niet over twijfelt dat het bedrijventerrein goed beveiligd is door het hoge, ijzeren hek met prikkeldraad, verwacht je dat het geen kwaad kan om aanvullende beveiligingsmaatregelen te treffen om het pand optimaal te beschermen tegen inbrekers en branden. Echter, welke maatregelen zou je dan specifiek moeten doorvoeren en hoe kom je aan die apparatuur?

Allereerst is het van groot belang om te beschikken over geavanceerd hang- en sluitwerk voor ramen en deuren, zodat deze niet eenvoudig gekraakt kunnen worden. Daarnaast is het essentieel om het bedrijfspand zo te verlichten, dat de meldkamer deze goed in de gaten kan houden. Ook heeft dit als grote voordeel dat de inbreker er niet snel voor zal kiezen om bij jou in te breken, omdat hij opvalt in het licht van de lantaarnpaal of lamp aan de muur van het bedrijfspand. Voldoet jouw bedrijfspand al aan deze beveiligingseisen? Dan kun je nog verdergaande maatregelen treffen om het gebouw optimaal te beveiligen. Denk hierbij aan Camerasystemen van Groenewegen Delft of een Alarminstallatie, die bewegingen opmerkt en brand detecteert. Op die manier zal jij direct gealarmeerd worden, wanneer één van deze situaties zich voordoet. Bovendien worden de hulpdiensten ingeschakeld, die snel ter plekke zullen zijn.

Ben jij op zoek naar professionele beveiliging voor jouw bedrijfspand en moet deze beveiliging gebaseerd zijn op de actuele technologie? Dan ben je bij Groenewegen Delft aan het juiste adres. Wij zullen ervoor zorgen dat jouw bedrijfspand voldoet aan bovenstaande beveiligingsmogelijkheden en gaan graag met jou in gesprek welke maatregelen je wil treffen. Heb je nog aanvullende vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Groenewegen Delft, voordat het al te laat is. Voorkomen is namelijk altijd beter dan genezen.

https://www.groenewegendelft.nl/