De rooie donder
Image default
Recreation / Autos

Sym Scooter bij Polderscooter.nl

Bij Polderscooter.nl vind je de serie ‘Sym scooter’. Het merk is in 1961 opgericht in Taiwan en produceert mobiele en duurzame scooters. Deze serie bestaat uit zes diverse modellen. Sym is een zeer populair merk in Nederland en is verkozen tot één van de meest verkochte merken. Overal waar je komt, kom je wel scooters tegen vai dit populaire merk. Eén van de reden voor de opkomende populariteit van dit merk is omdat het een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding hanteert. Zo kun je altijd een mooi model rijden voor een fijne prijs. U kunt bij ons, Polderscooter.nl, snel en eenvoudig één van deze modellen bestellen in onze webshop. Je kunt hierbij kiezen of je het product wil huren of kopen. Je kunt bij de betaalwijze kiezen uit ideal, leasen, pinnen of contant betalen als het product geleverd wordt bij u thuis.

Sym scooter modellen

Zoals eerder gezegd zijn er verschillende sym scooter modellen die je kunt aanschaffen bij Polderscooter.nl. Modellen waar je uit kunt kiezen zijn bijvoorbeeld de Allo, de Fiddle 2 of de Mio 50 I. Elk model heeft zijn eigen kwaliteit en sterke punten. Ook zijn er nog een aantal sportieve scooters naar de retro modellen. Dit zijn de Crox en de Orbit. Om te kijken welk model bij jou past, kun je bijvoorbeeld telefonisch om advies vragen. Ook kun je in onze ruime showroom van maar liefst 1500 vierkante meter langskomen om daar de scooters in het echt te bekijken om een duidelijker beeld te krijgen van de producten. De scooters zijn leverbaar als zowel snorscooter als bromscooter. Het verschil hierin is dat de snorscooter maximaal 25 kilometer per uur mag rijden en de bromscooter maar liefst 45 kilometer per uur. De duurzaamheid die eerder beschreven staat, vind je terug in de zuinige 4-takt motoren. Deze zijn volledig aangepast aan de milieueisen. Als je kiest voor dit merk, krijg je ook nog eens de beste service met een garantie van wel drie jaar.

Leasen

Als je ervoor kiest om een van onze scooter te leasen dan betekent dit dat je het bedrag niet in één keer hoeft te betalen. Je krijgt dan de mogelijkheid om iedere maand één vast bedrag te betalen.

Op zoek naar een Sym Scooter? Klik hier.