De rooie donder
Image default
Recreation / Autos

De klassieke Volkswagens van Kieft&Klok

In het midden van Nederland, dicht bij de snelweg A50 vindt u in Renkum het bedrijf Kieft&Klok. Een bedrijf dat zich bezighoudt met het zoeken en restaureren van klassieke Volkswagens. Ze vliegen de hele wereld over voor de mooiste exemplaren die na restauratie wereldwijd op weg gaan naar hun nieuwe eigenaar. En in hun webshop vindt u meer dan alleen auto’s en onderdelen. In de categorie accessoires en cadeau’s vindt u naast allerlei (hand)boeken ook diverse hulu dash girls en miniaturen.

Kieft en Klok maakte van hun hobby hun beroep

Wat begon als een hobby van Gert Kieft en Maurice Klok is uitgegroeid tot een bedrijf dat zich bezighoudt met het restaureren van Volkswagens. Naast de kevertjes worden de welbekende VW-bussen door Kieft&Klok vakkundig gerestaureerd. Hiervoor zoeken ze wereldwijd naar klassieke Volkswagens en onderdelen voor die Volkswagens. Geen wonder dat dit bedrijf een assortiment bussen en onderdelen van hoge kwaliteit heeft.

Dus als u op zoek bent naar een klassieke gerestaureerde Volkswagen zet dan koers naar Renkum, naar Kieft&Klok! 

Wereldwijd op zoek naar Volkswagens en onderdelen

Kieft&Klok zijn continu op zoek naar klassieke Volkswagens en hebben connecties over de hele wereld die hun daarbij helpen. Hun voorkeur gaat uit naar ongerestaureerde Volkswagens. Hierdoor is goed te zien wat er gekocht wordt en is het een auto die, op gebruikssporen na, er nog net zo uit ziet als toen deze de fabriek verliet. Bij Kieft&Klok bent u aan het goede adres voor een Volkswagen in goede staat waar u jarenlang rijplezier van heeft. 

Zelf aan de slag?

Voor de mensen die zelf aan de slag willen gaan bieden ze bij Kieft&Klok restauratie-projecten aan. En natuurlijk weten ze bij dit bedrijf dat goede onderdelen belangrijk zijn. Onderdelen die makkelijk te monteren zijn en een lange levensduur hebben. Daarom wordt er over de hele wereld gezocht naar originele onderdelen of onderdelen die nagenoeg dezelfde kwaliteitsstandaard hebben als originele onderdelen.

Niet zo handig? Dan kun u bij Kieft&Klok terecht voor het onderhoud van uw Volkswagen zoals: laswerk, a.p.k werkzaamheden, onderhoud aan motor en auto, en alle andere denkbare werkzaamheden om uw Volkswagen in topstaat te houden.