De rooie donder
Image default
Recreation / Autos

DeLimoSpecialist heeft ons een super avond bezocht

We hadden laatst een limousine gehuurd bij DeLimoSpecialist voor een hele speciale avond. Een vriendin van ons die zou binnenkort gaan trouwen. Maar voordat we dat lieten gebeuren, moesten we eerst nog een keer op pad met z’n alle om eens goed te feesten. Samen met een grote vriendengroep hadden we van alles ingepland om te doen. Hieronder viel ook een leuke route met een limousine. We hadden alleen geen idee dat het zo duur kon zijn.

Zonder DeLimoSpecialist hadden we nooit zo’n gevoel gekregen

Eerst hadden we nog niet gekeken naar het aanbod van DeLimoSpecialist. De reden hiervoor was omdat een vriendin in de groep nog een kortingsbon had voor een ander bedrijf. Maar ze had niet goed naar de datum gekeken, dus deze was al over datum. Dus moesten we alsnog gaan zoeken naar een ander bedrijf die voor een goede prijs een limousine aan ons kon verhuren met chauffeur. Uiteindelijk kwamen we op de website van DeLimoSpecialist terecht en daar zagen we dat we een limo konden huren, met chauffeur en daarbij ook eten en drinken. Dit leek ons de ideale deal voor een goede prijs. Na een goed telefoongesprek, hadden we de reservering geplaatst.

Wat een ervaring!

We kregen een mailtje een paar dagen van te voren van de chauffeur waar hij ons zou verwachten en hoe alles zou gaan lopen. Dit vonden we erg netjes van de chauffeur en we kunnen niet wachten. Het was een avond om nooit te vergeten. We weten op tijd opgehaald door een aardige chauffeur die ons zelf de muziek liet uitkiezen. Het was ook een prachtige limo; helemaal roze en met mooie verlichting aan de binnenkant. Tijdens de rit hebben we ons erg vermaakt en de chauffeur kon er ook gelukkig om lachen. Zonder de goede service van DeLimoSpecialist, hadden we nooit zo’n leuke avond beleefd.

Probeer het zelf

Wilt u meer weten over alle soorten diensten en producten die u bij DeLimoSpecialist kunt huren? Bekijk dan de website via www.delimospecialist.nl voor meer informatie over alle diensten die zij aanbieden en nog veel meer.