De rooie donder
Image default
Vakantie

Verrassende 6 dingen om te doen in Braga die je nooit zult vergeten

Als je Noord-Portugal bezoekt, dan moet je zeker naar Braga reizen. Deze plaats werd ongeveer 2000 jaar geleden gesticht door de Romeinse keizer Augustus. Braga heeft een lange sociale en vrome geschiedenis die al naar voren kwam in zijn fantastische techniek en vrome reputatie. Hieronder staan ​​de zes dingen die je moet doen tijdens je bezoek aan Braga.

Als je Braga op jouw manier wil verkennen, zorg dan voor goedkope autoverhuur. Er zijn veel top autoverhuurbedrijven die de beste autoverhuurdiensten aanbieden. Je kunt autoverhuurdiensten vergelijken om de beste huurauto’s te vinden. Vergelijkt autoverhuurbedrijven zoals InterRent, Centauro, BENErent, Avis, SadoRent a car, Yes Car Hire, Flizzr, Bravacar, Sixt, Enterprise, Firefly, Guerin, Europcar, Thrifty, Goldcar, Alamo, Zitauto, National, Autoclick, Hertz, Rodavante, Auto Rent, Rhodium, Payless, Surprice, Micauto, Dollar, CAEL, Budget en Orbita

Kathedraal van Braga

De kathedraal van Braga overweldigt de stad. Al wandelend tref je vele gevels aan. Dit is een oude stad met prachtige architectuur. De architectuur van de kathedraal is gerestaureerd om het oude erfgoed van Portugal te benadrukken. Je kunt ook de kathedraal binnengaan om het prachtige interieur te waarderen door een paar euro als toegangsprijs te betalen. Omgeven door groene bomen geven een zeer verfrissend briesje als je eenmaal op de top bent.

Neem de trappen om naar Bom Jesus do Monte te klimmen

Ook voor de bezoekers is dit een aantrekkelijk gezicht. Om de top te bereiken moet je de ongeveer 630 trappen op die zigzaggend van vorm zijn. Tijdens het beklimmen van de trappen vind je veel sculpturen en fonteinen waarin het water stroomt van mensachtige sculpturen. De trap ziet er misschien vervelend uit, maar dat is helemaal niet het geval. Omgeven door bomen voel je een verfrissend briesje zodra je de top hebt bereikt.

Proef Vinho Verde op Praça da República

Groene wijn is de specialiteit van Noord-Portugal. Het is zeer verfrissend en laat de zomerdrank als hoogtepunt je terug doen herleven in de hete zomers. Je kunt hier veel restaurants vinden om te feesten met je familie en vrienden terwijl je de Vinho Verde eet. Je kunt ook een bezoek brengen aan het enorme plein met geweldige en enorme architectuur met fonteinen en een kerk.

Kom tot rust in Santa Barbara Garden

Betover jezelf met de zangers van de natuur. Luister naar vogels die fluiten terwijl je op de rand van de plaats van de aartsbisschop ligt. Zo vind je in het voorjaar prachtige bloemperken in bloei. Het duurt ongeveer tien tot vijftien minuten om de tuin te verkennen.

Bezoek de kerken en kapellen van Barga

Omdat de lange vrome geschiedenis deel uitmaakt van Barga, zijn er vele talrijke kerken te vinden. Het zal je vele dagen kosten om deze kerken te verkennen. U moet echter twee tot drie kerken aan uw lijst toevoegen. Deze kerken behoren tot de tijd van het midden van de jaren 1600. Goudkleurige bogen, sculpturen zijn te zien in de kerken.

Het biscainhos-museum

Er zijn talloze musea in Barga en Biscianhos is een van de meest populaire. Dit museum is al generaties lang een inwoner van een adellijke en gerenommeerde familie. Met rijke meubels, tegels en al het decor maakt het museum zeer rijk aan erfgoed dat de cultuur van de 18e eeuw uitbeeldt. Het bezoek aan de binnenkant van het museum kost misschien euro’s, maar het buitenterrein is gratis te bezoeken en te verkennen. Op maandag is het museum dicht.

Conclusie

Barga is rijk aan het weergeven van geschiedenis en daarom moet je hier een bezoek gebracht hebben om de geschiedenis te kunnen begrijpen. Als je van plan bent een auto te huren, zorg er dan voor dat je altijd de verhuurbedrijven met elkaar vergelijkt.

https://www.autoportugal.nl/