De rooie donder
Image default
Bedrijven

Leuke dingen om te doen omgeving Waalwijk!

Kom jij uit Waalwijk? Of ben je net verhuisd naar Waalwijk? Nou dan heb je geluk! Want er zijn een heleboel leuke dingen te doen in Waalwijk. Wil je de stad én omgeving echt leren kennen? Neem dan lessen bij rijschool Waalwijk! Op deze manier kan rijschool Waalwijk je laten rondrijden door de hele omgeving en leer je de weg goed kennen. Daarnaast kan rijschool Waalwijk je ook nog eens op een veilige manier de weg op helpen, win-win!

Prachtig wandelen in Waalwijk

Waalwijk heeft prachtige natuur, vandaar dat er dus verschillende wandelgebieden in de omgeving liggen. Neem het wonderpad bij Loon op Zand. Hier kan je genieten van prachtige natuur en er is ook een leuke vlonder waar je overheen kunt lopen, zodat je de prachtige omgeving van midden uit kunt beleven.

Ontsnap uit de epic escape room

In Waalwijk huist Epic escape, een faciliteit waar je meerdere spannende escape rooms kunt doen. Als je graag avontuur, actie, adrenaline en hersenkrakers in één wilt, dan is deze plek zeker een bezoekje waard.

Bezoek de brouwerij

Het leven is fijn, drink sint Crispijn! Ben je bekend met deze slogan? Nou, deze bier komt uit Waalwijk! Hoe leuk zou het zijn, om eens een kijkje te nemen in deze brouwerij? Als je geen zin hebt in een rondleiding, kan je natuurlijk ook gewoon een biertje drinken in het gezellige café.

Spring je suf

Heb je kleintjes? Dan is dit dé manier om ze lekker fit en moe te maken! Bezoek de Jumper XL met de kids of organiseer het verjaardagsfeestje hier! Gegarandeerd dat ze goed zullen slapen. Ook als je geen kinderen hebt, is het een leuk idee om eens te gaan springen. Je wordt er letterlijk gelukkiger van, het is goed voor je conditie en spieren, en dat alles zonder ze te belasten!

 

https://rijschoolintilburg.nl/rijschool-waalwijk/