De rooie donder
Image default
Bedrijven

Voorkom het vergeten van je sleutels

Een van de meest vervelende zaken dat kan gebeuren is om ’s avonds na een lange werkdag thuis te komen en dan door te hebben dat je je sleutels niet bijhebt. Om dit te voorkomen, kan je natuurlijk je voorzorgen nemen, gaande van sleutelhangers tot reservesleutels bij de buren!  Met onze tips vergeet je je sleutels nooit meer!

 

Heb duidelijke sleutelhangers

Een van de beste manieren om je sleutels niet te vergeten, is door er zichtbare sleutelhangers aan te hangen. Dit kunnen hangers in felle kleuren zijn of grote hangers die gemakkelijk opvallen. Een laatste optie zijn zelf hangers met een belletje, waardoor je letterlijk hoort of je je sleutels bij hebt! Wat momenteel heel populair is, is een tracking apparaat, zodat je steeds kan volgen waar je spullen zijn en ze dus niet kan vergeten!

 

Heb een vaste plaats voor je sleutels

Gewoontes maken alles in je leven gemakkelijker en hetzelfde geldt voor je sleutels. Door een vaste en duidelijke plaats te hebben voor je sleutels, is de kans dat je ze vergeet minder groot. Het wordt immers een automatisme om in de ochtend je sleutels snel mee te nemen zonder dat je er over moet nadenken! Probeer ook zo weinig mogelijk van handtas te veranderen, want zo kan je ook je sleutels vergeten en je gewoonte doorbreken!

 

Geef je naasten een reservesleutel van de slotenmaker roermond

Wanneer je goed overeen komt met je buren of wanneer je familie dichtbij woont, kan je hen een reservesleutel geven. Zij kunnen je dan helpen als je toch je sleutel vergeet. Als je geen extra sleutel hebt gekregen bij het intrekken in je huis, kan je er altijd nog een laten bijmaken bij een slotenmaker Roermond. Diezelfde slotenmaker Roermond kan trouwens ook je voordeur openen wanneer je je sleutels toch zou vergeten zijn!

https://slotenmakerinroermond.nl/