De rooie donder
Image default
Bedrijven

Kampeer vakantie? Dit heb je nodig!

Je hebt een ontzettend leuke zomer voor de boeg! Je gaat namelijk kamperen. Als je een roadtrip door Europa gaat maken of op avontuur gaat in een ander land dan is de kans groot dat je gaat kamperen. Als je voor het eerst in je leven buiten een camping om gaat kamperen dan zal je vast met veel vragen komen te zitten als jij je spullen aan het inpakken bent. Wij gaan je op weg helpen door een aantal items te benoemen die je echt niet mag vergeten op je kampeer trip.

Ondertent

Als je een roadtrip met een daktent gaat nemen, dan is een ondertent zeker geen overbodige luxe. Zoals je weet zit je vaak onder de daktent, hier zet je jouw tafel en zitjes op, vooral als het regent. Als je een ondertent onder de daktent hebt, dan kun je altijd droog genieten zonder gelijk in bed te hoeven liggen.

Waterfilter en wateropslag

Water is heel belangrijk. Zonder water komen we niet ver, het is dus belangrijk om voldoende water opslag mee te nemen in de vorm van jerrycans en als het mogelijk is een waterfilter. Als je een waterfilter bij je hebt dan heb je namelijk altijd de optie om schoon en veilig water te drinken.

Kookgerei

Bedenk vooraf wat je gaat maken. Als je gaat wandelen en alles met de rugzak mee moet nemen moet je rekening houden met je mogelijkheden. Als je met de auto en de ondertent gaat reizen kun je iets meer meenemen. Je kunt namelijk een kratje met verschillende benodigdheden zoals pannen, borden en bestek meenemen en je boodschappen nog eens apart. Je hoeft hier immers toch niet mee te slepen.

Verlichting

Als je eenmal weg bent van de bewoonde wereld en alle lampen en lichten die wij gebruiken, dan wordt het ineens heel erg donker. Houdt hier rekening mee en neem voldoende verlichting mee. Houdt er ook rekening mee dat verlichting ongedierte aantrekt en zorg dus daarbij ook voor voldoende muggen spul en een eventuele klamboe.

 

https://www.daktentvakantie.nl/ondertent