De rooie donder
Image default
Bedrijven

Uitbouw inspiratie voor jou!

Groter wonen is een droom voor veel mensen, maar verhuizen is niet zo gemakkelijk. Daarom is het wellicht wel interessant om te kijken naar de uitbouw mogelijkheden in jouw woning. Het zal zeker een investering zijn dat je gaat moeten maken, maar dit zal minder kosten dan een verhuizing. Daarnaast zal het de waarde van de woning ook opkrikken, als je besluit om alsnog groter te gaan wonen.

Exclusieve veranda

Een exclusieve veranda is een mooie manier om te beginnen aan het uitbouwen van je woning. Een exclusieve veranda is een goede toevoeging als je lekker van de buitenlucht wilt kunnen genieten met slecht weer. Het is meestal ook mogelijk om de veranda dicht te maken, dan begint het al heel snel op een aanbouw te lijken.

Serre/aanbouw

Een aanbouw is een uitbouw van het huis dat volledig geïsoleerd is een als een leefruimte van het huis kan worden beschouwd. Vaak is dit een lichte ruimte met een licht dak, hierdoor kan het ook als serre of kas gebruikt worden. Doormiddel van doeken kan het dak in de zomer verduisterd worden, om de temperatuur omlaag te brengen in de ruimte. Het kan er anders namelijk gemakkelijk 50 graden worden op een warme zomer dag.

Terras overkapping

Een terras overkapping is vergelijkbaar met een veranda. Het enige verschil is dat een veranda vaak een verhoogd deck heeft dat gelijk loopt aan de binnen vloer, zo lijkt het meer één geheel. Een terras overkapping is echter wel een fijne manier om meer ruimte te krijgen en meer van de tuin te kunnen genieten. Dit is ook snel uitgebreid naar aanbouw.

Minder muren

Een andere manier om een ruimtelijker gevoel te krijgen, is om kamer te verwijderen ofwel muren te verwijderen. Zo krijg je een open keuken en open woonkamer, waardoor te ruimte groter en ruimtelijker lijkt.

https://handelsondernemingkirkels.nl/exclusieve-veranda/