De rooie donder
Image default
Bedrijven

Hoe creëer je een tijdloos interieur

Je huis inrichten is niet gemakkelijk, je denkt snel terug aan die huizen die nu nog de inrichting van de jaren 70 hebben. Maar je wilt natuurlijk wel dat de inrichting die jij kiest lang mee gaat en niet snel uit de mode is. Het kost allemaal namelijk genoeg geld. Moet hoe weet je dat jij jouw interieur straks niet beu bent? Lees deze blog als jij geen saai interieur wilt.

Kies tijdloze kleuren

De kleuren die jij nu kiest zullen jarenlang mee moeten gaan. Bij een tijdloos interieur horen dan ook neutrale kleuren. Om je wat inspiratie te geven hebben we een aantal kleuren voor je op een rijtje gezet:

–          Extra wit SW 7006

–          Klassiek Frans grijs SW 0077

–          Taupé SW 6039

–          Laurel Woods SW 7749

–          Grijze wolken SW 7658

Deze kleuren zijn niet alleen kleuren voor de muren, je kunt ook kiezen om de muren grijs of taupé te maken, en de kastjes in kleuren zoals laurel woods. Dit is in ieder geval een scala aan tijdloze tinten die je kunt laten terugkomen.

Exclusieve design meubels

In een tijdloos interieur zijn de kleuren belangrijk, maar ook het meubilair moet tijdloos zijn en lang meegaan. Dit kan je doen door exclusieve design meubels te nemen. Exclusieve design meubels zullen altijd mooi blijven, goede kwaliteit bevatten en een tijdloze uitstraling hebben.

Zorg voor variatie met decoratie

Doormiddel van decoratie kan jij je woonkamer altijd een andere uitstraling geven. Je kunt dit doen door een extra set kussenhoezen te hebben of ieder jaar te wisselen van decoratie stijl. Dit maakt de woonkamer altijd verfrissend en vernieuwd en gaat het interieur minder snel vervelen. Er zijn veel spiegels en kaarsenhouders en hangers en beeldjes die je kunt neerzetten in de woonkamer. Je kunt er ook voor kiezen om felle kleuren of patronen te implementeren in de rustige neutrale woonkamer.

https://www.koremanmaastricht.nl/