De rooie donder
Image default
Sport

Ronaldo fitness coach

De voormalige fitnesscoach van CR7 gelooft dat hij nog vier jaar te spelen heeft voordat hij 40 wordt.

 

Ronaldo wordt op 5 februari 36 jaar en de manier waarop hij speelt is aanzienlijk veranderd.

 

Hoewel hij een meedogenloze vleugelspeler is die op jonge leeftijd zeker zou slagen, heeft hij zijn spel aangepast aan zijn lichaam en leeftijd.

 

Nu speelt de aas van Juventus de rol van een spits die voor de lol doelpunten kan maken in en rond het strafschopgebied.

Ronaldo staat onder contract bij Juve tot 2022, wanneer hij 37 jaar wordt, maar hij lijkt niet van plan te zijn binnenkort met pensioen te gaan.

 

Zijn fitnesscoach bij RM, Giovanni Mauri, gelooft dat het Portugese icoon het nog vier jaar volhoudt.

Ronaldo wordt algemeen beschouwd als een van de beste voetbalspelers aller tijden en staat bekend om zijn ongelooflijke lichamelijkheid en beste houding ten opzichte van het spel.

 

Hij heeft naar verluidt £ 60.000 uitgegeven aan een vriezer thuis om de spieren te helpen herstellen en het risico op blessures te elimineren, terwijl hij ook afziet van drinken en een strikt dieet volgen om in vorm te blijven.

“Toen hij in Italië aankwam, zei ik dat hij een onconventionele speler was”, zei hij. “Hij heeft zich ingeburgerd en blijft scoren. Hij volgt de aanpak die we hem adviseerden in Madrid, waar herstel een belangrijk onderdeel is van de training.”

 

“Rust is meer dan slapen. Het is niet passief, maar omvat specifieke oefeningen die zijn ontworpen om spier-, mentale en gewrichtsgezondheid te bereiken.”

 

“Ik werk met veel voetballers van in de veertig, van Maldini tot Costacurta.

 

“Toen ik bij Paris Saint-Germain was, wist ik zeker dat Ibrahimovic tot zijn veertigste zou spelen.

 

“Hoewel ze sterk zijn, zijn het atleten met een grote flexibiliteit. Ondanks dat ze bijna 100 kg wegen, heeft Ibra de behendigheid van een danser.

 cristiano ronaldo workout 

Ronaldo fitness coach

Ronaldo fitness coach

https://www.dergatsjev.be/2022/06/workout-cr7-cristiano-ronaldo.html