De rooie donder
Image default
Bedrijven

Makkelijk klussen met de Hitachi accu 18v

Wanneer je gebruikt maakt van accu gereedschap dan wil je nooit meer anders, want het is natuurlijk ideaal dat wanneer je aan het werk bent je geen last hebt van alle bedradingen die langs je heen moeten en dart je altijd in de buurt moet werken van een stopcontact. Wanneer er geen stopcontact in de buurt is, moet je altijd maar met een verlengsnoer aan de slag en dat schiet natuurlijk allemaal niet op. Maar met een goedwerkende Hitachi accu 18v in je gereedschap wordt het klussen allemaal een stuk makkelijk en daarmee ook leuker.

 

Geen bedradingen

Met de Hitachi accu 18v hoef je je geen zorgen meer te maken over draden en stroom in de buurt, want je kunt het overal gebruiken. Waar je wel op moet letten is dat de accu opgeladen moet worden. Veel mensen hebben twee accu’s zodat wanneer de ene aan de lader ligt de andere kan worden gebruikt. Maar wanneer je niet zo heel vaak klust moet een ook wel voldoende zijn. Na het klussen leg je de accu dan gewoon aan de lader.

 

Een zeer goede batterij

Met de Hitachi accu 18v heb je helemaal geluk, want deze accu gaat niet maar een keer mee wanneer je gaat klussen, maar je kunt onwijs veel uren met deze accu klussen zonder dat deze hoef te worden opgeladen. Met de enorme batterij die erin zit heb je hier geen last van. Je denk misschien dat deze enorme batterij ook groot is en vee gewicht oplevert, maar dat is waar de denkfout wordt gemaakt. Een goede batterij hoeft niet groot te zijn en niet zwaar, maar deze batterij van de Hitachi accu 18v is compact en dat maakt deze accu nou ook zo ideaal. De Hitachi accu 18v past in veel accu gereedschap.