De rooie donder
Image default
Mode en Kleding

Dit is waarom iedere vrouw een voedings bh zou moeten dragen

Dit is waarom iedere vrouw een voedings bh zou moeten dragen

Wanneer je net bent bevallen, dan zal je kleintje om de twee uur gevoed moeten worden. Om het jezelf dan een stuk makkelijker te maken, is het dragen van een voorgevormde voedingsbh wanneer je borstvoeding gaat geven een absolute must. Doordat een voedings bh dusdanig is gemaakt, dat je eenvoudig een cup van je bh kunt losmaken, is het de perfecte manier om je kindje in iedere gewenste situatie te kunnen voorzien van borstvoeding. Zo hoef je niet allerlei lastige capriolen uit te halen en kun jij je kind dus ontzettend snel voorzien van de benodigde voeding. Twijfel jij of een voedingsbh iets voor je is, dan hebben wij een aantal reden waarom ook jij er eentje zou moeten dragen.

Gemak voor ouder en kind

Wanneer een baby honger heeft, dan hebben ze vaak weinig tot geen geduld. De kans dat ze dan beginnen te huilen is vrij groot. Op het moment dat je flesvoeding geeft en dus nog eerst de fles klaar moet maken ben je inmiddels alweer enkele minuten verder. Niet dat dit direct een ontzettend probleem is, maar wanneer je in een publieke ruimte of ander gezelschap zit, dan is dit vaak voor jezelf niet heel prettig. Het geeft je vaak een opgelaten gevoel, terwijl zowel jijzelf als je omgeving heel goed weet dat je hier niet direct iets aan kunt doen. Wanneer je borstvoeding geeft, kun jij je kindje vaak al binnen enkele seconden aan de borst leggen.

Stijlvol 

Waar tot enkele jaren geleden voedingsbh’s nu niet de meest aantrekkelijke bh’s waren, is dit tegenwoordig volledig veranderd. Dit geldt niet alleen voor deze bh’s maar ook voor de compressie en prothese bh. Omdat deze bh’s vaak een praktisch doeleinde diende, werd er minder aandacht geschonken aan het uiterlijk van de bh. Volledig onterecht natuurlijk. Doordat dus ook het visuele aspect van deze bh is aangepakt en ze beschikbaar zijn in verschillende maten, zijn ze voor iedereen verkrijgbaar. Wel kan het zijn, dat wanneer jij een grotere cupmaat hebt, zoals bijvoorbeeld cup e of cup f je hiervoor naar een speciale winkel moet.

Praktisch om overal onder te dragen

Een ander voordeel van een voedingsbeha, is dat ze meestal zwart zijn. Dit betekent dat je ze werkelijk onder alle kleding kunt dragen. Je hoeft je dus niet druk te maken of een bh wel of niet onder je outfit staat, want laten we eerlijk zijn, een zwarte bh kan toch altijd? Zwart toch niet helemaal jouw kleur, dan zijn ze ook beschikbaar is allerlei andere kleuren en patronen. Zo is er dus altijd wel een bh die geschikt is voor wat jij zoekt.