De rooie donder
Image default
Bedrijven

Een passende therapie voor veel klachten

Gaat het niet zo goed met je en ben je op zoek naar hypnotherapie in Apeldoorn? Zoek dan niet verder! Bij deze praktijk kan je met ontzettend veel klachten terecht. Er zal altijd een passende oplossing en vorm van hulp bij worden gezocht. Kamp je met psychische problemen als PTSS of stressklachten? Dan kan EMDR bijvoorbeeld worden ingezet bij het verwerken van de trauma’s. Naast mentale klachten kan je ook bij deze therapeut terecht onverklaarbare lichamelijke aandoeningen, zoals rugpijn of het Prikkelbare Darm Syndroom. Hierbij worden andere vormen van therapie ingezet.

PTSS of PDS, het kan allemaal

Naast dit alles kan je hier ook terecht voor hypnotherapie. Klachten als onzekerheid, PDS, somberheid en faalangst kunnen hierdoor opgelost worden. Ook als je wilt gaan stoppen met roken, is hypnotherapie in Apeldoorn een geweldige uitkomst. Hypnotherapie lost door middel van hypnose je klachten snel op. Tijdens een hypnose ben je in een soort trance en helpt bij het verminderen van spanning, stress en angst. Bij veel klachten is dit het onderliggende probleem. Ook geeft het je veel meer zelfvertrouwen, waardoor je krachtiger in het leven komt te staan! De werking van hypnose en hypnotherapie is wetenschappelijk bewezen en werkt dus echt.

Een diepe ontspanning

Tijdens de hypnotherapie stuurt de therapeut het proces, maar uiteindelijk doe je alles zelf. Jij bent nou eenmaal de baas over je eigen lichaam en geest. Tijdens de diepe ontspanning van de hypnose gaat je kritische verstand naar de achtergrond en wordt er toegang gegeven tot het onderbewuste. Misschien klinkt dit allemaal erg spannend of zweverig voor je. Dan is er ook een optie tot een lichte trance. Hierbij heb je zelf een actievere rol in het proces doordat je in een minder diepe trance zit. Tijdens deze lichtere vorm van hypnose wordt er gebruik gemaakt van visualisaties die helpend zijn bij het verminderen of zelfs verwijderen van de klachten.