De rooie donder
Image default
Bedrijven

Alles over Google

Het is misschien het bekendste merk van de hele wereld; Google. Google is wereldwijd al jaren de meest gebruikte zoekmachine. Het bedrijf is opgericht door Larry Page en Sergey Brin. De missie van Google is om de wereld zo klein mogelijk te maken en iedereen te kunnen voorzien van informatie. U herkent het wel; u heeft een dringende vraag waarop je het antwoord niet weet, dan is het heel erg gemakkelijk om deze vraag in de zoekmachine te typen en uiteindelijk het antwoord in detail te krijgen.

 

Hoe komt Google aan alle informatie?

Google heeft vrijwel op elke vraag een antwoord, hoe kan dat nou? Wil je weten wat Google over je reisgedrag weet en waar je allemaal bent geweest, dan weet Google dat precies te verwoorden. Er zijn veel tools die Google bevat waardoor ze aan alle informatie komen. Een voorbeeld hiervan is de ‘locatiegeschiedenis’, door deze tool weet Google precies waar je bent geweest. Alle andere informatie komt van de hele wereld, het is namelijk voor iedereen mogelijk om informatie te plaatsen op het internet. Dit kan doormiddel van een website, blog of video.

Excel training expert

Er is ook veel data te vinden op Google, deze data wordt vaak verwerkt in Excel. Dit is een programma waarop data effectief en overzichtelijk verwerkt kan worden. Veel mensen gebruiken dit programma, maar er zijn maar een aantal mensen die het programma tot in de puntjes beheersen. Om betere kennis te krijgen van Excel is het mogelijk om een Excel training expert te volgen. Dit zijn trainingen die je inzicht geven in het programma.

 

Weetjes over het internet

Google weet heel erg veel over jou, maar weet jij ook iets van Google? Wist jij dat de allereerste computer meer dan 30 ton woog. Dat is zwaarder dan twee vrachtwagens. Het laatste weetje is het volgende; de dating-app Tinder stelt elke dag 21 miljoen ‘matches’ voor. Wil je meer weetjes weten over Google, dan zoek dat vooral op in de zoekmachine!

https://hulpbijexcel.nl/excel-expert/