De rooie donder
Image default
Bedrijven

Wat doet een SEO specialist precies? | Ralf van Veen

Dat maakt je werk uitdagender, maar niet onmogelijk.

Veelvoorkomende problemen zijn dat wel:

Geen contentmanagementsysteem, dus u kunt geen pagina’s aanpassen zonder een ontwikkelaar.
Werken met sites in verschillende technologieën die niet met elkaar communiceren
Oudere sites die niet voor mobiel zijn opgezet
Systemen die niet flexibel en moeilijk toe te voegen zijn aan moderne SEO strategieën.
Enz.

Dit artikel is geschreven door Ralf van Veen, een SEO specialist.
Het beste wat u kunt doen is proberen een bedrijfscultuur te creëren waarin u uw technologie altijd verbetert. Het is net als alles in het bedrijfsleven, moet u investeren op het juiste moment.

Als u ver achterloopt, vernieuwen of uw site zien sterven.

Analyse Verlamming
De grootste problemen voor SEO voor grote websites
De grootste problemen voor SEO voor grote websites

Analyse verlamming werkt zich in veel projecten door. Het is zeker niet uniek voor SEO. Maar het komt veel te vaak voor!

Hier zijn de problemen.

Vast komen te zitten in de grote lijst van projecten en niet weten wat te doen.
Vast komen te zitten in het zoeken naar de beste manier om een project te doen…
Het helpt echt om een regisseurstype in de mix te hebben. Iemand die graag het heft in handen neemt en er graag de leiding over neemt en erdoorheen duwt.

Zelfs eenvoudige updates nemen veel tijd in beslag.

Een van de meest frustrerende dingen, is zelfs als je een heel kleine update hebt, kan het soms erg lang duren. Wil je een titel op een pagina aanpassen, dan kan het weken, maanden of meer duren omdat het geen zakelijke prioriteit is.

We kunnen deze gewoon laten staan.

De andere kant van de Munt: Grote kwaliteiten van grote websites
Tot nu toe hebben we alleen de uitdagingen die u tegenkomt bij het aanbieden van uw SEO-diensten aan een bedrijf met een grote website aan de orde gesteld. Echter, een grote website kan uw leven vaak op een aantal manieren gemakkelijker maken. Eigenlijk werk ik liever op grotere sites. Dus hoewel deze post misschien negatief lijkt, is het eigenlijk alleen maar vanwege het onderwerp.

Er zijn zoveel mogelijkheden!

Hier zijn er een paar van hen.

Ze hebben grote domein autoriteit. Grote websites bestaan vaak al een tijdje. Dat betekent dat ze waarschijnlijk grote domein autoriteit (DA) hebben. Voer uw Moz-analyse uit van de site die u optimaliseert en u zult waarschijnlijk zien dat de DA gezond, zo niet sterk is. Dat gaat uw SEO-inspanningen een beetje gemakkelijker maken.
Ze zijn over het algemeen beter gerangschikt. Google heeft de neiging om te glimlachen op sites met duizenden pagina’s hoogwaardige content of producten.
Ze gebruiken sjablonen. Hoewel het waar is dat oudere sites vaak oudere technologie gebruiken, is het nog steeds waarschijnlijk dat ze een of andere vorm van templating-technologie gebruiken. Dat betekent dat u gewoon een wijziging kunt aanbrengen in het sjabloon en dat die wijziging over duizenden pagina’s zal worden verspreid. Dat is leuk.
Ze verdienen meer geld. Grote websites zijn niet voor niets groot. Ze hebben veel te verkopen of veel inhoud die mensen willen lezen. Als gevolg daarvan verdienen ze waarschijnlijk veel inkomsten voor hun eigenaars.
Ze hebben een betere merksterkte. Het feit dat grotere websites een betere merkbekendheid hebben, heeft twee redenen. Ten eerste, het maakt je leven gemakkelijker als het gaat om het rangschikken van de site. Ten tweede betekent het dat u een high-profile merk dat u kunt gebruiken als een referentie voor de marketing van uw SEO-diensten.
Verpakking het inpakken
Het optimaliseren van een grote website biedt een unieke reeks uitdagingen. Met de juiste kennis en ervaring met het optimaliseren van kleinere sites kunnen deze uitdagingen echter worden overwonnen. Het is ook belangrijk om te beseffen dat grote websites ook het leven van een SEO-professional in veel opzichten gemakkelijker maken.

Zoekmachine optimalisatie is tegenwoordig belangrijker dan ooit en het is noodzakelijk voor elke webmaster om de ware betekenis van SEO te begrijpen, evenals de mogelijkheden die het creëert voor elk bedrijf.

Wat is SEO?
Zoekmachine optimalisatie of SEO in het kort, is een set van regels voor het optimaliseren van uw website voor zoekmachines en het verbeteren van uw zoekmachine rankings.

Het is een geweldige manier om de kwaliteit van uw website te verhogen door het gebruiksvriendelijker, sneller en makkelijker te maken om te navigeren.

SEO kan worden beschouwd als een volledig kader omdat het hele proces een aantal regels (of richtlijnen), een aantal stappen en een set van controles heeft.

Waarom is SEO belangrijk?
In de huidige concurrerende markt is SEO marketing belangrijker dan ooit.

Zoekmachines bedienen miljoenen gebruikers per dag op zoek naar antwoorden op hun vragen of oplossingen voor hun problemen.

Als u een website, blog of online winkel heeft, kan SEO uw bedrijf helpen groeien en voldoen aan de zakelijke doelstellingen.

De volledige SEO Cursus
Zoekmachine optimalisatie is belangrijk omdat:

De meerderheid van de gebruikers van zoekmachines klikt eerder op een van de top 5 suggesties in de resultatenpagina’s (SERPS). Om hier gebruik van te maken en bezoekers van uw website of klanten naar uw webwinkel te krijgen, moet uw website in een van de topposities verschijnen.
SEO gaat niet alleen over zoekmachines, maar goede SEO praktijken verbeteren ook de gebruikerservaring en bruikbaarheid van een website.
Gebruikers vertrouwen op zoekmachines en het hebben van een aanwezigheid in de topposities voor de trefwoorden die de gebruiker zoekt, verhoogt het vertrouwen van de website.
SEO is goed voor de sociale promotie van uw website.

https://ralfvanveen.com