De rooie donder
Image default
Mode en Kleding

Waarom Crocs zoveel comfort bieden?

Als je een Crocs-fan bent, ben je waarschijnlijk het soort persoon dat prioriteit geeft aan comfort boven stijl.

Tuurlijk, Crocs is verder gegaan dan zijn iconische felgekleurde klomp met meer stijlvolle opties over de jaren heen – jelly sandalen in pastel voor de dames, canvas bootschoenen voor de jongens. Maar je draagt geen Crocs, want je wilt fashion forward zijn. Je draagt Crocs omdat ze je voeten gemasseerd en geventileerd houden, zodat je een drukke dag zonder pijn of blaren doorkomt, dankzij de eigen technologie van het merk, Croslite, die is gemaakt van een zachte, schokabsorberende schuimhars.

Nou, Crocs heeft groot nieuws voor zijn fans. Het heeft een manier gevonden om de schoenen nog comfortabeler te maken. In zijn eerste grote innovatie in 16 jaar heeft Crocs een nieuw materiaal gecreëerd, LiteRide genaamd, waarvan het merk zegt dat het nog comfortabeler is dan zijn oorspronkelijke technologie.

LiteRide is 25% lichter en 40% zachter dan Croslite, terwijl het toch schokabsorptie en ondersteuning biedt. Het merk heeft een “closed-cell” schuim ontwikkeld, wat betekent dat de schoen in principe bestaat uit kleine belletjes. Ik heb de schoen in een vroeg stadium uitgeprobeerd en ik kan bevestigen dat hij zo licht is dat het echt aanvoelt alsof je op lucht loopt. Het geeft je het gevoel dat je bij elke stap een beetje stuitert, terwijl het materiaal je voet heerlijk vasthoudt en zachtheid biedt.

Wil jij de leukste Crocs kopen voor een lage prijs? Neem dan eens een kijkje in de Crocs sale van The Little Green Bag en scoor de leukste Crocs voor weinig geld!