De rooie donder
Image default
Mode en Kleding

Waarom kiezen voor een luiertas rugzak?

Waarom kiezen voor een luiertas rugzak?

Wanneer je een baby hebt dan heb je een hoop spullen mee te nemen als je op pad gaat met jouw kleine wonder. Luiers, verzorgingsproducten en schone kleren. Dan is het nodig om wel een goede tas mee te nemen. Een van de meest gekochte items voor het vervoeren van de babyspullen is de luiertas. Maar waar moet je nu op letten als je een luiertas wilt kopen en kan een luiertas rugzak van toegevoegde waarde zijn? Dat lees je hier

De luiertas rugzak

Als je op stap wilt met jouw baby dan is het natuurlijk wel heel erg fijn en handig als je een tas mee kunt nemen die voldoende ruimte biedt om alle benodigde spullen om jouw baby te kunnen verzorgen, ook mee te nemen. Maar een gewone luiertas wordt al vrij snel heel erg zwaar, in zo’n geval is een luiertas rugzak echt een goed idee.

Deze luiertas rugzak is van toegevoegde waarde omdat je nu niet meer hoeft te slepen met een veel te zware losse luiertas. De luiertas rugzak zorgt er namelijk voor dat je de inhoud heel gemakkelijk mee kunt nemen onderweg. 

Maar er zijn nog meer nuttige tassen

Zoals je in de introductie al hebt kunnen lezen heb je vaak veel spullen mee te slepen als je met een baby op stap gaat. Een luiertas rugzak aanschaffen is daarom alleen al een heel goed idee. Maar er is meer, je kunt ook andere tassen gebruiken om inhoud makkelijk mee te slepen. Je hebt bijvoorbeeld clutch tassen.

Dit zijn kleine tasjes, nog kleiner dan een normale handtas, die je heel gemakkelijk mee kunt nemen. Je hebt ze in hele bijzondere modellen maar als je een tas zoekt die overal bij past dan zou je een clutch zwart kunnen kopen. Deze tas is dus heel handig om wat kleine, losse spulletjes mee te nemen.

Maar zelfs mooie schooltassen kunnen een goede mogelijkheid zijn om alle spullen mee te vervoeren die je nodig hebt. Schooltassen zijn er uiteraard op gebouwd om veel gewicht te kunnen dragen want schoolboeken zijn zwaar. Als je kijkt op schooltassen meiden of schooltassen jongens dan zie je dat er heel erg veel keuze is voor mooie schooltassen. 

Een goede schooltas kan dus zeker een goed alternatief zijn. Of je nu kiest voor een luiertas rugzak of een clutch tas, in beide gevallen is het belangrijk dat je een goede stevige tas uitkiest.