De rooie donder
Image default
Bedrijven

De steenhouwerij in Drachten heeft een divers aanbod

Bij de steenhouwerij in Drachten kan je terecht voor de mooiste gedenkstenen. Je bent misschien niet zo lang geleden iemand verloren die heel dierbaar voor je was. Helaas is deze persoon niet meer in ons midden, maar je wilt wel een bijzondere plek voor hem of haar creëren waar je naar terug kunt keren. Je hebt de persoon begraven op een begraafplaats of andere bijzondere plek en om die persoon nog  te herinneren kan je hier dan naar terug keren je wilt dat het een mooie plek is waar je herinneringen op kunt halen van die persoon. Door een mooie steen daar neer te leggen kan je dit allemaal een stuk mooier maken. 

Wensen

Bij deze steenhouwerij in Drachten kan je kiezen uit een hee groot en divers aanbod en zal je worden geholpen met het uitzoeken van een steen die goed aansluit bij je wensen en eventueel zelfs de wensen van de persoon die is overleden, Misschien heeft die persoon wel aangegeven wat voor soort steen hij of zij zou willen en kan je hier bij de steenhouwerij in Drachten daar gehoor aan geven. Maar het is ook mogelijk om aan de hand van een impressie in een daarvoor gemaakt boek een keuze te maken. Je kunt een begraafplaats plek afkopen voor een aantal jaar. 

Kwaliteit

De stenen die je bij de steenhouwerij in Drachten kan kopen hebben allemaal een zeer goede kwaliteit, de een nog beter dan de ander. Als je van plan bent een steen voor een bijzonder lange tijd te gaan gebruiken. Dan is het aan te raden een ander soort steen te nemen die daar tegen bestand is. De meeste stenen gaan zo’n 50 jaar mee tot deze gaan slijten, maar er zijn ook stenen beschikbaar die wel honderd jaar mee gaan. Als je die steen zoekt, dan kan de adviseur van de steenhouwerij in Drachten je helpen met de mogelijkheden die hiervoor zijn.