De rooie donder
Image default
Woningen

Een verhuurmakelaar in Amsterdam nodig voor uw expats?

Als ondernemer met buitenlandse werknemers is het handig een verhuurmakelaar in Amsterdam in de arm te nemen bij het zoeken naar huisvesting. Een verhuurmakelaar is een vast aanspreekpunt voor het vinden van tijdelijke geschikte woonruimte voor uw buitenlandse werknemers. Met veel woningbemiddelaars in Amsterdam kan het vinden van de juiste partner voelen als het zoeken naar een speld in een hooiberg. Om het zoekveld te verkleinen is het verstandig te kijken naar verhuurmakelaars die zich gespecialiseerd hebben in woonruimte voor expats.

Gespecialiseerde verhuurmakelaars in Amsterdam

Een gespecialiseerde verhuurmakelaar in Amsterdam voor expats weet waar u als ondernemer naar op zoek bent voor uw werknemers. Zo heeft u geen oren naar kaal opgeleverde huurhuizen en minimale contracten van 12 tot 24 maanden. Daarnaast bent u soms op zoek naar niet één, maar meerdere appartementen die eenvoudig te bereiken zijn vanaf uw kantoor. Een woningbemiddelaar zoals Haagen & Partners is zo’n partij die u perfect kan helpen bij uw zoektocht.

Dé specialist in verhuur

Haagen & Partners is als verhuurmakelaar gespecialiseerd in het ondersteunen van internationale ondernemingen bij het vinden van woonruimte in Amsterdam voor hun buitenlandse werknemers. Veel expat-verhuurmakelaars richten zich specifiek op de expat zelf, maar Haagen & Partners is zo’n juweeltje dat weet waar u als ondernemer naar op zoek bent.

Uitgebreid netwerk

Door het uitgebreide netwerk van Haagen & Partners zullen zij ook sneller voor u verschillende appartementen kunnen vinden die aan uw specifieke eisen zullen voldoen. Naast huurwoningen in Amsterdam zelf hebben ze ook woonruimte in aanliggende gemeentes in hun portfolio, die met het openbaar vervoer vaak goed bereikbaar zijn. Ideaal voor als u op zoek bent naar woonruimte geschikt voor het hele gezin van uw werknemer, maar nog steeds op korte reistijd van uw (hoofd)kantoor.

Veilig en betrouwbaar

Haagen & Partners is aangesloten bij de VVA, de VGM en de NVM. De VVA is een vereniging specifiek voor verhuurmakelaars in Amsterdam. Leden van deze vereniging zijn vrijgesteld van de vergunningsplicht omdat de eisen voor lidmaatschap gelijk, of soms zelfs strenger, zijn dan die voor een vergunning. Naast de uitgebreide ervaring en uitstekende service en dienstbaarheid van Haagen & Partners bent u er dus van verzekerd een betrouwbare partner in de arm te nemen.

https://haagen-partners.nl/