De rooie donder
Image default
Woningen

EEN COSMETISCHE REPARATIE VAN HET APPARTEMENT OF EEN KAPITAAL?

appartement te huur

Er is een gemakkelijke manier om een ​​grote revisie van een appartement te onderscheiden van een cosmetische. We herinneren ons waarom meisjes cosmetica nodig hebben: bijvoorbeeld om de ontsteking op het gezicht te verbergen die op het verkeerde moment is ontstaan, of, integendeel, om hun uiterlijk te benadrukken. Geen plastische chirurgie of globale veranderingen. Dus make-up, vertaald in een reparatiethema, is een cosmetische reparatie en plastische chirurgie is een belangrijke. En nu over elk in meer detail.

Wanneer heeft u een opknapbeurt nodig?

Herinrichting is het overwegen waard wanneer een update vereist is. Zo is uw appartement in goede staat van onderhoud: na een jaar viel er niets af of ging er niets kapot en bleek de oorspronkelijke indeling u goed uit te komen. Maar groene muren bevallen niet meer, of het sterrenbehang op het plafond in de kinderkamer glanst te zwak. Kortom, u wilt nog geen globale veranderingen. Bij deze symptomen schrijven we een snelle herinrichting van het appartement voor.

Welk werk is in dit geval vereist:

SCHILDEREN

U moet bijvoorbeeld muren, plafonds opnieuw schilderen of oude vloeren bijwerken;

MUREN OF PLAFONDS PLAKKEN

Verander de sterren aan het plafond in de kinderkamer of lijm het behang opnieuw op de muren;

VERVANGING VAN ONDERDELEN

Onderdeel van een beschadigde plint, nieuw laminaat, vervanging van stopcontacten en schakelaars, vervanging van deuren of lampen.

De voorwaarden, evenals de kosten van 1 m2 cosmetische reparaties van het appartement, zullen lager zijn dan die van de hoofdstad. Vaker doen ze het met hun eigen handen en hoeven ze geen toevlucht te nemen tot de hulp van meesters en reparatiebedrijven.

Wanneer is een grote onderhoudsbeurt nodig?

Ten eerste als er iets misgaat tijdens een cosmetische reparatie. Terwijl je oud behang losmaakt, realiseer je je ineens dat eronder een oneffen ondergrond was met gaten die steiler waren dan die van Hollandse kaas. Alles is slecht, we doen het opnieuw.

Of je haalt bijvoorbeeld een deur eraf om een ​​nieuwe te plaatsen, en de muren beginnen te zwaaien.

Ten tweede, als u net een appartement heeft gekocht en er ALLES in moet doen. Dan is cosmetisch werk niet genoeg en moet je beginnen met het reviseren van het appartement.

Wat zit er in de revisie:

HERPLANNING

U wilt bijvoorbeeld kamers combineren, een balkon bijvoegen of vice versa de ruimte in twee kamers verdelen.

ONTMANTELING

U zult muren moeten afbreken en oude coatings of een pleisterlaag moeten verwijderen;

NIEUWE COMMUNICATIE

Elektrische en loodgieterswerkzaamheden. Elektriciteitsdistributie en sanitair installatie. Kortom, alle draden en leidingen zijn hier. Wat is gevaarlijk om alleen te doen? Tenzij u natuurlijk branden en overstromingen plant in het gerenoveerde appartement;

Grof werk

Dit omvat de voorbereiding van coatings: gips, stopverf, primer, estrik en egaliserende coatings. De muren en de vloer moeten worden voorbereid, egaal gemaakt, zodat de coatings goed passen, niet rijzen en na verloop van tijd niet loslaten;

REINIGINGSWERKZAAMHEDEN

De laatste fase: we leggen de vloer, schilderen de muren, plaatsen de plint, plaatsen stopcontacten en schakelaars, enz .;

huis te koop kermt

https://be.propenda.com