De rooie donder
Image default
Woningen

Aanschaf van een speelgoedkleed

Geen kinderkamer is compleet zonder een speelgoedkleed. Kinderen houden van vrolijke kleuren en opvallende patronen dit maakt een kleed uiterst geschikt voor iedere kinderkamer. Omdat kinderen wel eens wat per ongeluk kunnen laten vallen is het van belang dat de kleden tegen een stootje moeten kunnen. Een vinyl kleed is daarom een goede keuze want mochten er ongelukjes gebeuren dan hoef je je geen zorgen te maken over je kleed.

Omdat de kleden van vinyl gemaakt zijn, zijn deze vuil- en waterafstotend. Mocht het dan toch gebeuren dat het kleed vies is geworden omdat er iets gevallen is dan kan dit makkelijk schoongemaakt worden met een natte doek. Ook leuk om te weten, de speelkleden beschikken over een hoge antislip. Zo kun je zonder zorgen je kind rustig laten spelen.

 

Wat voor speelkleed is geschikt

Kinderen houden van vrolijke kleuren, voorwerpen en dieren. Houd je kind van auto’s? Dan is een autokleed zeker geschikt. In combinatie met een speelgoedautootje kan jouw kind eindeloos plezier beleven. Is jouw kind meer fan van dieren? Misschien is het dan een idee om de boerderij speelkleed te overwegen. Kortom ongeacht waar jouw kind van houd er zijn genoeg opties om uit te kiezen. Met een vloerkleed kun je de kinderkamer een stuk leuker maken en de ruimte op de vloer opvullen. Bekijk de mogelijkheden op de webshop. Mocht je nog vragen hebben over de vloerkleden of vragen hebben op de levering van je kleed neem dan contact op via de website. Binnen 24 uur zal je antwoord hebben op je vraag!