De rooie donder
Image default
Financieel

Welke speciale 2 euromunten wilt u hebben?

Als muntenverzamelaar wilt u natuurlijk alle speciale 2 euromunten in uw collectie hebben. U vindt deze en nog vele andere unieke munten bij Coins4all. Het ruime aanbod van dit bedrijf loopt over van de bijzondere munten, allen eenvoudig online te bestellen. Wat dacht u bijvoorbeeld van de bijzondere jubilea-munten die in omloop zijn, zoals de 2 euromunt die geslagen ter gelegenheid van het 150-jarig bestaan van het Rode Kruis? Misschien wilt u wel één van de speciale 2 euromunten die in België in 2014 werden geslagen bezitten. Coins4all heeft al deze en nog vele andere bijzondere munten gewoon op voorraad.

Uw munten in een luxe verpakking ontvangen

Het verzamelen van munten gaat zoals u weet grotendeels om de beleving. De verpakking waarin de speciale 2 euromunten of andere bijzondere munten geleverd worden draagt hier zeker aan bij. De luxe verpakking van Coins4all neemt de vorm aan van een coincard. Deze lijkt op een creditcard met een gat waarin uw bijzondere munt netjes bevestigd is. Zodoende wordt de munt altijd veilig vervoerd en ziet hij er prachtig uit. Een extra voordeel van deze verpakking is dat een coincard met speciale 2 euromunten of andere bijzondere munten ook een prachtig gepresenteerd cadeau vormt. Dit is niet alleen het perfecte geschenk voor een muntenfanaat, maar ook nog eens zeer gemakkelijk om te geven! Alles wat u hoeft te doen is het bestellen van de munt waar u een oogje op heeft.

Te allen tijde veilig betalen

Bij de handel in bijzondere munten staat de veiligheid uiteraard hoog in het vaandel. Het is immers essentieel dat de speciale 2 euromunten die u gaat bestellen wel degelijk netjes bij u aankomen. Zodoende verpakt Coins4all de munten op een veilige en discrete manier. Zo vallen ze doorgaans niet op voor een eventuele kwaadwillende. U zult ervaren dat het betalingsproces op een zeer veilige manier geschiedt – u betaalt namelijk altijd in de veilige betaalomgeving van uw eigen bank. Bestelt u voor €75,- of meer aan munten ? Dan bent u ook nog eens geen verzendkosten kwijt!

https://www.coins4all.nl/