De rooie donder
Image default
Dienstverlening

Elektra aanleggen in je huis of tuin?

Heb je net een huis gekocht en wil je op nieuwe plekken elektra aangelegd hebben in je huis of in de tuin? Vraag het aan een elektricien om het te doen. Je moet veel zware klusjes doen om het goed en netjes af te ronden. Wil je in je huis alles nieuw hebben? Wil je nieuwe stopcontact hebben op een andere plek in je huis en wil je alles nieuw hebben. Het kan je dan zo een 5000 euro kosten. Je betaald meer voor de diensten dan voor de materiaal. Het is moeilijk om alles goed te doen en veilig. Het is best zwaar en onveilig om de draden goed aan te leggen in je huis.

Elektra aanleggen in de tuin?

In de tuin kan de prijs wel anders zijn. Het kan verschillen tussen de 100 en 2000 euro. Het ligt het meest aan natuurlijk aan wat je wilt hebben in je tuin. Wil je een nieuw tuinhuisje met allemaal licht en stopcontacten dan kost het natuurlijk meer dan maar 1 stopcontact. Het geld gaat hier ook het meest naar de dienst en niet naar de producten. De mensen die dit voor je doen die hebben jarenlange ervaring gehad met de elektra en die hebben alle benodigdheden. 

Elektricien en vakmensen 

Heb je net een nieuwbouwhuis gekocht en wil je in de tuin elektra hebben? Bel een elektricien die het voor je kan aanleggen. Het aanleggen van elektra is best moeilijk maar het is heel moeilijk voor in je huis. Je moet allemaal muurfrezen en dat kan veel tijd kosten en veel energie voor de vakmensen. Het is ook zwaar om de muurfrezen vast te houden boven je hoofd en om alles netjes te snijden in de muur. Je kunt het ook zelf doen maar dat kost meer geld en tijd.