De rooie donder
Image default
Recreation / Autos

Spelen op locatie

Spelen op locatie

Ben je op zoek naar een super gaaf thema voor je feest? Wat dacht je van een hele avond? Huur een echte speelavond op je locatie met deze website!

Het echte gevoel voor jouw feest!

Wanneer je denkt aan het stijlvolle gevoel, dan denk je al snel aan mannen in strakke pakken, vrouwen in mooie jurken, een lekker drankje en natuurlijk de gezellige spellen. Dit is nu ook voor uw feest thuis mogelijk. En nog betaalbaar ook!

De mogelijkheden

Je kunt het echte gevoel in jouw huis brengen. Wanneer je een tafel huurt komt er altijd een professionele croupier mee om het spel te begeleiden. Onze croupiers hebben veel ervaring met de spellen. Maar ook met feesten! Ze zijn professioneel in hun werk maar zullen er ook voor zorgen dat uw gasten met een glimlach het spel aan het spelen zijn. Deze partij verzorgt meer dan alleen de tafels. Ze nemen ook altijd speeldollars, afzetpaaltjes met koorden en een fles bubbels. Deze fles wordt gratis weggegeven aan de beste speler van de avond! Voor meer informatie neem contact met ons op en vraag naar een vrijblijvende offerte!