De rooie donder
Image default
Rechten

Vergroot de veiligheid met online software voor een advocatenkantoor

Waarom u moet kiezen voor de software van AdvocaatCentraal? Omdat het van belang is dat u vertrouwt op een programma dat veilig met uw gegevens omgaat, zeker bij een advocatenkantoor. Hier verwerkt u dagelijks namelijk veel gegevens. Met de software van deze specialist weet u zeker dat uw gegevens altijd veilig zijn. Dit garanderen zij door het gebruik van een versleutelde verbinding en door het werken met een ISO gecertificeerde provider. Daarnaast kiest u zelf wie er toegang krijgt tot deze software voor uw advocatenkantoor. De software voor advocatenkantoren wordt regelmatig automatisch geüpdatet, waardoor uw gegevens beveiligd blijven tegen de nieuwste bedreigingen.

Gebruik de software voor uw advocatenkantoor ook mobiel

Op het moment dat u administratiesoftware gebruik is het erg handig dat u deze in kan zien buiten de werkplek. Bijvoorbeeld als u voor uw werk veel onderweg bent of veel van uw medewerkers moeten vaak van klant naar klant reizen. Wilt u gegevens invoeren of opvragen bij de klant via een tablet? Of wilt u even snel uw gegevens inzien op uw mobiel? Met de software voor uw advocatenkantoor van AdvocaatCentraal werkt u eenvoudig vanaf mobiele apparaten, en dat is altijd veilig. Door onze versleutelde verbindingen en het werken met een ISO gecertificeerde provider, weet u zeker dat de software voor uw advocatenkantoor ook op mobiele apparaten veilig werkt.

Met deze software voor een advocatenkantoor wordt declareren snel en eenvoudig

Men is helaas veel tijd kwijt met het bijhouden van de administratie van een bedrijf. Er kan immers een hoop fout gaan. Zijn de ingevoerde gegevens wel van de desbetreffende klant? En ben ik niemand vergeten? Dit zijn zomaar wat vragen die opspelen als u een bedrag moet declareren. Deze vragen zijn verleden tijd als u de software voor een advocatenkantoor gebruikt van AdvocaatCentraal. De software van deze specialist is zo ontworpen dat u in slechts enkele muisklikken de gewenste gegevens op uw scherm heeft én dat u gemakkelijk uw declaraties kunt indienen en versturen. Met deze software houdt u meer tijd over voor de echt belangrijke taken: het uitvoeren van de advocatuur.