De rooie donder
Image default
Recreation / Autos

Rijschool Westland

De rijschool in Westland Gul is zowel een autorijschool als een motorrijschool. De instructeurs van het bedrijf zijn gespecialiseerd in zowel autorijden en motorrijden. Hierdoor kan men in elke discipline snel zijn rijbewijs halen bij de rijschool in Westland. Voor sommige mensen is een auto heel geschikt, terwijl voor andere mensen een motor beter is. Sommige mensen willen zelfs een rijbewijs halen in beide disciplines.

 

Auto

Rijles voor een motor is anders dan rijles voor een auto bij de rijschool in Westland. Bij een autorijles gaat de instructeur van de autorijschool vaak gelijk met de cursist de weg op. Het kan zijn dat de instructeur van de autorijschool de eerste les zelf schakelt en de leerling alleen maar hoeft te sturen, gas te geven en te remmen. De leerling gaat echter wel gelijk de echte weg op, waar ook andere auto’s rijden.

 

Motor

Bij een motorrijles gaat de cursist vaak eerst oefenen op een oefenterrein. De rijschool in Westland heeft het grootse oefenterrein van van Nederland met 7500 vierkante meter. Motorrijders kunnen hier eerst rustig leren omgaan met hun motor en bochten maken. Doordat het een oefenterrein is, hoeven ze niet bang te zijn voor onverwachts verkeer. Ze moeten hoogstens rekening houden met andere cursisten. De motorrijschool zorgt er zo voor dat iedereen veilig kan leren omgaan met zijn voertuig, zonder de drukte van de weg. Na een periode op het oefenterrein zullen de motorrijders uiteraard ook de normale weg opgaan onder begeleiding van de rijschool in Westland. Hier zullen ze samen met de motorrijschool tijdens de rijles leren omgaan met ander verkeer en met alle verkeersregels.

 

Snel rijbewijs halen

Een verschil tussen motorrijles en autorijles van rijschool Gul is ook dat een motorrijles vaak langer duurt. Motorrijders hebben hierdoor wel minder lessen nodig dan autorijders. Een lange motorrijles zorgt ervoor dat de leerlingen perfect leren omgaan met hun voertuig. De instructeurs van de rijschool in Westland zorgen ervoor dat iedereen snel zijn rijbewijs kan halen.

 

https://rijschoolgul.nl/