De rooie donder
Image default
Recreation / Autos

Kartonnen dozen

Iedere ondernemer weet het: kartonnen dozen zijn onmisbaar. Zeker voor het opslaan van producten en het transporteren van producten. Iedere ondernemer heeft ze wel nodig, daarom is het mogelijk om ze in bulk bij de Dozenhal te bestellen! Uiteraard heeft iedere ondernemer weer andere afmetingen nodig, daarom is er op onze website een tool waarmee u enkel de benodigde dimensies hoeft in te vullen samen met de hoeveelheid, en u ziet meteen of we het gevraagde formaat in ons assortiment hebben. De kans daarop is wel vrij groot, in onze opslag liggen er namelijk meer dan 2500 formaten gewoon op voorraad! Zo kunnen we een snelle levering verzekeren na de offerte aanvraag.

Kartonnen dozen van de Dozenhal

Bij de Dozenhal kunt u kartonnen dozen in allerlei soorten en maten bestellen. Daar proberen we ook de beste in zijn. Wanneer u namelijk vandaag bij ons bestelt, is de levering morgen al mogelijk! Bij de Dozenhal hoeft u nooit lang te wachten. Hoe kunnen we dit garanderen? De Dozenhal maakt gebruik van eigen transport, hierdoor weten we zeker dat onze producten op tijd en in goede staat aangeleverd worden. Bovendien hebben we ruim 10.000 pallets aan nieuwe en gebruikte dozen in onze voorraad, dus de dozen hoeven vaak enkel nog verzameld te worden en worden klaargezet voor transport.

Gebruikte dozen?

Las u dat goed, gebruikte dozen? Jazeker, de Dozenhal houdt zich ook enigszins bezig met het milieu, daarom gooien we dozen niet meteen weg nadat ze maar een enkele keer gebruikt zijn. In plaats daarvan verkopen we ze voor een lagere prijs aan onze klanten. Niet alleen goed voor het milieu, maar ook goed voor de portemonnee!

Andere soorten dozen

We verkopen ook een heleboel andere soorten dozen bij de Dozenhal. Namelijk containerdozen, die zijn gemaakt voor extra grote producten om te vervoeren. Daarnaast verkopen we ook tabaksdozen, deze zijn extra stevig gemaakt voor het transport van zwaar materiaal. Tot slot is het ook mogelijk om uw bestelling aan dozen te laten bedrukken bij de Dozenhal. Dit kan een klein logo zijn, of een compleet eigen ontwerp!