De rooie donder
Image default
Electronica en Computers

Hardware opkopen? Dat doe je hier!

Wilt u af van uw oude hardware en hardware opkopen? Wij zijns altijd geïnteresseerd om oude hardware van bedrijven op te kopen. Wilt u bijvoorbeeld uw oude laptops inruilen of andere, oude apparatuur inleveren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Denk aan computers, laptops, computermonitors, smartphones en printers. Wij kijken naar de maximale restwaarde van uw IT hardware. Met de restwaarde van uw oude hardware opkopen  kunt u ook nieuwe hardware met korting inkopen.

Wat is uw oude hardware opkopen waard?

Staat uw verouderde hardware in de weg? Wilt u laptops inruilen?  Wilt u de waarde hiervan besteden aan iets anders? Wij bieden u de oplossing. Wij zijn dé opkoper van hardware met al meer dan 25 jaar ervaring. U kunt uw oude modellen tot 10 jaar oud bij ons kwijt. Bovendien verwijderen wij alle data vakkundig en veilig, zodat uw gegevens niet op straat komen te liggen: wij zijn hiervoor ISO gecertificeerd.

Voordelen van uw hardware opkopen

Hardware opkopen door ons bevordert het milieu vanwege het stimuleren van circulaire economie van hardware apparaten. Maar er zijn meer voordelen. Bij ons bent u verzekerd van een maximale restwaarde: wij bieden gratis en vrijblijvend een goede waardebepaling. Daarnaast open wiij hardware van alle merken en apparaten. Wij zijn hardware opkopen  van alle merken tot zo’n 10 jaar oud. Ook heb je garantie op veiligheid, alle data worden verwijderd uw gegevens worden volledig gewist. Wanneer u uw gebruikte IT hardware door ons laat inkopen, bent u er zeker van dat uw verouderde hardware goed terechtkomt. Prettig voor u is daarnaast dat u de waarde van uw apparatuur kunt laten uitbetalen of als korting kunt ontvangen op de aankoop van nieuwe hardware. Wat u ook kiest, u bent er hoe dan ook van verzekerd dat wij op een maatschappelijke en milieuvriendelijke manier met uw hardware opkopen omgaan.