De rooie donder
Image default
Recreation / Autos

Een Brodit houder voor uw TomTom

TomTom is al jaren koploper op het gebied van navigatie. De Nederlandse fabrikant van navigatiesystemen heeft meer dan 4500 werknemers, en heeft kantoren in de onder andere de steden Amsterdam, Eindhoven, Londen, Berlijn en Taiwan. Daarnaast is het bedrijf onderdeel van de AMX-Index. Navigeren heeft alles te maken met het plannen en volgen van een route om je daarmee van de huidige naar je bestemming te verplaatsen, het is dus ook niet zo gek dat TomTom hiermee een gat in de markt vond.

Digitale kaarten

Het maken van de digitale kaarten gebeurt op meerdere manieren. Zo worden eerst de wegennetten bepaald, waarna er een analyse van de lucht wordt gedaan en er satellietfoto’s worden gemaakt. Wanneer de digitale kaart daadwerkelijk in gebruik gaat kunnen gebruikers feedback geven, bijvoorbeeld wanneer een weg niet bestaat. Vervolgens zal de weg gecontroleerd worden door inspecteurs van het bedrijf Tele Atlas. Tegenwoordig is ook Mobile Mapping mogelijk. Bij Mobile Mapping worden er wagens gebruikt die zijn uitgerust met zes camera’s. Alle zes schieten ze andere beelden zodat er een scherp 3D beeld ontstaat. Daarnaast zijn er bij deze wagens 4 pc’s en een gps ontvanger aan boord. Deze verwerken alle binnengekomen informatie zodat deze altijd up-to-date zijn.

 

Veilig in een Brodit houder

Een TomTom is nu eenmaal een vrij groot apparaat met een gemiddelde grootte van 5 inch. De meeste TomTom’s worden geleverd met een houder die aan de voorruit bevestigd moeten worden. Het nadeel hiervan is dat het het zicht op de weg kan belemmeren. Tevens laadt deze houder uw TomTom niet automatisch op. Met een Brodit houder voor uw TomTom is deze altijd opgeladen, en valt deze onderweg nooit meer uit! Tevens voorkomt u de extra kabels in uw auto, doordat de Brodit houder voor een TomTom geleverd kan worden met een stekker voor de sigarettenaansteker, maar ook voor een vaste aansluiting in uw auto zodat snoeren volledig uit het zicht zijn. U bevestigt daarnaast de TomTom op het dashboard van uw auto, zodat uw zicht nooit belemmerd wordt, en u het navigatiesysteem altijd binnen handbereik hebt. Het monteren van de Brodit TomTom houder is zo gebeurt, en klemt zich zo stevig vast dat er nooit iets met uw TomTom kan gebeuren.

http://www.telefoonhouderwinkel.nl/brodit