De rooie donder
Image default
Vervoer en transport

U kunt bij ons terecht voor zwaar vervoer

Bij ons  kunt u ook terecht voor zwaar transport, exceptioneel transport, uitzonderlijk vervoer en transport van gevaarlijke stoffen; kortom ‘speciaal transport’. Met een groot wagenpark en goed opgeleide chauffeurs, verzorgen wij diverse vormen van zwaar vervoer binnen Nederland en Europa.

Zwaar voer tot exceptioneel transport

Bij ladingen en grote zendingen die te zwaar of te groot zijn voor normaal wegtransport, hebben wij de beschikking over speciale transportvoertuigen, railtransport, luchtvracht of zeevracht. Met onze zwaar vervoer voertuigen kunnen breedte, hoogte en lengtetransporten worden uitgevoerd, waarbij u kunt denken aan zware (landbouw) voertuigen, hijskranen, grote machines, containervervoer of ander exceptioneel vervoer.

Speciaal transport en uitzonderlijk vervoer

Zeker bij speciaal transport en ander uitzonderlijk vervoer, is een goede efficiency en professionele werkwijze van het transportbedrijf essentieel. Wij zijn een wereldwijde logistieke partner met nationale en internationale bedrijven in ons netwerk over de hele wereld. Met grote regelmaat hebben wij de verantwoordelijkheid over het transporteren van speciaal transport, zwaar vervoer en uitzonderlijk vervoer.

Hoe zwaar is uw zwaar vervoer om te vervoeren?

Wanneer wij uw order voor het vervoeren van zwaar vervoer binnen krijgen, zullen wij direct kijken welk transportmiddel hiervoor het meest geschikt is. Al onze medewerkers, projectplanners en chauffeurs zijn zeer ervaren op het gebied van zwaar transport en weten exact welke handelwijze hierin gehanteerd moet worden. De technische kennis en werkervaring van onze goed opgeleide chauffeurs, stelt hen in staat om uw vracht met de uiterste precisie te laten inladen en te vervoeren. Heeft u een lading die wel opgehaald maar nog niet vervoerd kan worden? Desgewenst kunt u deze lading in onze tijdelijke opslagonderbrengen tot het moment van transportatie. Heeft u een lading dat als speciaal transport of zwaar transport aangemerkt wordt en dat snel naar de plaats van bestemming vervoerd moet worden? Vraag gelijk een offerte aan, zodat wij direct contact met u kunnen opnemen!Gerelateerde artikelen

Pak een taxi naar huis in Delft

Betaalbaar verhuisbedrijf in Ede voor de perfecte verhuizing

Laat het bijzonder transport over aan experts