De rooie donder
Image default
Recreation / Autos

Auto huren Deventer

Auto huren Deventer ? Waarom dat écht een goed idee is
Deventer behoort tot één van de oudste steden van Nederland. Zijn rijke geschiedenis gaat terug tot in de negende eeuw. Met zijn zes grote parken is het er erg aangenaam vertoeven. De veelvuldige aanwezigheid van water maakt het een zalige plaats om tot rust te komen. Met zijn oppervlakte van meer dan 134 vierkante kilometer, is het echter lang niet mogelijk om alles met de beentjeswagen te kunnen bezoeken. Daarom kwam ik laatst op een geniaal idee: ik huurde een wagen en genoot van de vrijheid die Deventer mij wist te schenken. In mijn blog ‘Auto huren Deventer‘ doe ik dan ook een en ander uit de doeken.

Voordeel auto huren Deventer
Het grootste voordeel lag voor mij bij de ruime vrijheid die ik kreeg. Zo kon ik bijvoorbeeld op één en dezelfde dag de verschillende natuurgebieden, het Gooikerpark, de Worpplantsoen en de Lebuïnuskerk bezoeken. Bovendien was ik ook gewoon op tijd terug voor het avondmaal in mijn hotel. Fantastisch toch? 

Auto huren Deventer, maar waar parkeren?
Een auto huren in Deventer is natuurlijk één zaak, hem ook effectief kwijt kunnen is weer een ander verhaal. Gelukkig is er ook qua parkeermogelijkheden het nodige comfort: maar liefst zestien verschillende parkeerplaatsen telt Deventer. En de prijzen? Die variëren van ongeveer €1,10 tot €2,50 per uur. Daarvoor moet je het echt niet laten.

Gerelateerde artikelen

Zinkwerken voor je dak

Een helpende hand bij het parkeren

Narrowcasting 101 – de beginnershandleiding