De rooie donder
Image default
Recreation / Autos

Wat doe jij met je dertiende maand

Wanneer je het hele jaar een topprestatie hebt geleverd voor je werkgever zal deze geneigd zijn om een dertiende maand uit te betalen. Deze dertiende maand komt altijd aan het eind van het jaar en wordt dan ook wel de kerstbonus genoemd. Zo’n dertiende maand is altijd een feestje, en veel werknemers lopen dan ook al heel lang vooruit te plannen wat ze met dat extra geld zullen gaan doen.

 

 

Met het gezin op wintersport

Voor veel werknemers met een gezin is het een mooie gelegenheid om met het hele gezin op wintersport vakantie te gaan. Anderen kiezen ervoor om een vakantie in een warmer gebied te boeken met de kerstdagen. Dan heb je nog een andere groep; diegenen die het geld liever sparen of uitgeven aan iets praktisch wat ze heel hard nodig hebben maar wat ze eigenlijk onder de categorie ‘luxe’ benoemen. Eén van die zaken is bijvoorbeeld – hoe tegenstrijdig het ook mag klinken – een veilige carkit of autotelefoonhouder. Veel mensen zien dit als luxe terwijl het eigenlijk een eerste vereiste is om veilig op weg te kunnen gaan.

Mooi voor onderweg

Wanneer jij nu ook graag een autotelefoonhouder wil van goede kwaliteit hoef je niet te wachten tot je dertiende maand. Een autotelefoonhouder die jouw auto net dat beetje meer uitstraling geeft is namelijk voor iedereen bereikbaar; Brodit. Brodit monteer je als ProClip in je dashboard waarna jij je mobiele apparatuur veilig kan meenemen in je auto. Leuk om voor jezelf of je gezin te kopen wanneer je op reis gaat, of gewoon voor lange uren achter het stuur van je auto.

http://www.telefoonhouderwinkel.nl/brodit