De rooie donder
Image default
Financieel

Volg een cursus om als installateur veilig zonnepanelen aan te leggen

Hedendaags zijn zonnepanelen ruim vertegenwoordigd in het straatbeeld. Er is steeds meer vraag naar en de installateurs hebben het er maar druk mee. Helaas komt het alleen nog vaak genoeg voor dat deze installaties matig aangelegd worden, met alle gevaren van dien zoals elektrocutie en brand. Een goede cursus is dan ook essentieel en daarvoor kun je bij Omega Training uitstekend terecht. Zij helpen installateurs van zonnepanelen graag de PV-installatie veilig aan te leggen. Gedurende deze cursussen worden de normen besproken en wordt er op een praktische manier aan de slag gegaan met de PV-installaties. Met deze cursus wordt men klaargestoomd om zonnepanelen veilig aan te leggen!

Verschillende cursussen beschikbaar

Omega Training heeft een zeer uitgebreid cursusportfolio voor het aanleggen van zonnepanelen. Er is namelijk een grote vraag vanuit de markt en de materie wordt steeds complexer. Ben je een nieuwkomer op de markt of een doorgewinterde vakman? Zij hebben vakgerichte opleidingen voor iedereen voor zowel het installeren van zonnepanelen als het inspecteren en opleveren hiervan. Bedenk vooraf wat je graag met de opgedane kennis wilt gaan doen om zo te beslissen welke cursus zonnepanelen voor jou het meest geschikt is. Bij dit bedrijf vind je cursussen in twee leerlijnen: die van de inspecteur zonnepanelen en de installateur zonnepanelen. Volg een cursus bij Omega Training, zodat je voortaan op de juiste manier zonnepanelen oplevert, installeert en inspecteert!

Trainingen, inspecties en keuringen

Door een vakgerichte opleiding te volgen zoals een cursus zonnepanelen bied je jouw organisatie toegevoegde waarde in het oplossen van dagelijkse activiteiten. Bovendien is de veiligheidstrainingen die zij aanbieden toegankelijk voor iedereen die in aanraking komt met elektriciteit, aangezien volgens hen veiligheid een basisrecht is voor ieder werknemer in Nederland. Heb je nog vragen over een vakgerichte opleiding die zij aanbieden? Wil jij een inspectie aan elektrische installaties laten uitvoeren? Wil je dat jouw werknemers een veiligheidstraining volgen? Schakel dan Omega in. Zij zijn jouw geschikte partner als het aankomt op trainingen, inspecties en keuringen.