De rooie donder
Image default
Aanbiedingen

Huis kopen in Borne samen met Marcel Kon makelaardij

Huis kopen in het mooie Borne

Zoek je een manier om uniek te wonen in Twente? Overweeg dan een huis te kopen in Borne! Dankzij de gunstige ligging in het prachtige Twente is de uitstekende gemeente om een prachtige woning te kopen in deze de mooiste regio van Nederland. Wel is het aan te raden een makelaar uit de regio te nemen die de markt en regio goed kent. Gelukkig bestaat er zo’n makelaar. Maak kennis met Marcel Kon makelaardij om een huis te kopen in Borne!

Ontmoet het team van Marcel Kon makelaardij uit Borne

Je droomhuis gevonden? Gefeliciteerd! Dan wil je natuurlijk het huis zo snel mogelijk kopen. Goed om te weten dat wij van Marcel Kon makelaardij ook kunnen opreden als jouw aankoopmakelaar. In dat geval zullen onze experts kritisch het huis bekijken, analyseren en een rapport opstellen met alle aandachtspunten. Een aankoopmakelaar is namelijk goed op de hoogte van nieuwe, trends en ontwikkelingen die bepalend kunnen zijn voor de prijs. Anderzijds bepalen natuurlijk ook andere belangrijke factoren de waarde van een woning. Denk aan gebruikte materialen, leeftijd, onderhoudshistorie en eventuele schades of mankementen.

Door gebruik te maken van deze expertise kun je uiteindelijk dus geld besparen op de aankoop, doordat onze aankoopmakelaars de juiste prijs kunnen hanteren voor jouw droomhuis. En dat kan geld besparen!

Het kopen van een huis in Borne. Hoe gaat dat in z’n gang?

Het kopen van een huis is een ingrijpende beslissing. Natuurlijk valt of staat alles met je bestedingsruimte of je een huis kunt kopen. Vaak helpen wij daarom ook met realistische verwachtingen scheppen, zodat teleurstellingen voorkomen kunnen worden. Daarom gaan we van te voren goed met onze klanten in gesprek, inventariseren we duidelijk de woonwensen en schakelen we snel met alle benodigdheden om de het maximaal te lenen bedrag in kaart te brengen. Alleen dan kunnen we gericht zoeken naar het juiste huis.

Wij helpen bij het maken van de juiste keuzes

Een huis kiezen is altijd een mix van feiten en emoties. Als je verliefd wordt op een huis is het verstandig om een makelaar in handen te nemen die altijd kritisch blijft. De reden is om een goede onderhandelingspositie te krijgen. Natuurlijk begrijpen we dat jij als koper dit niet altijd doet of moeilijk vindt. Laat het daarom ons doen. Wij kennen ons vakgebied en wij weten als geen ander hoe je de beste prijs kunt krijgen voor een huis. Daarnaast hoef je je geen zorgen te maken over onze kennis, kunde n betrouwbaarheid. Want ons team bestaat uit erkende NVM makelaars en erkende woning taxateurs.

We zijn tevens inzetbaar om als verhuurmakelaar op te treden in Enschede!

Maak vandaag nog een afspraak met Marcel Kon makelaars in Borne

Ons kantoor kent een adres in Borne en Enschede, Zodoende zijn we goed vertegenwoordigd in de Twentse woningmarkt. We zijn als sinds 1995 makelaar in Twente en dat doen wij met veel passie! Ons deur staat altijd open, dus kom gerust langs voor vragen of advies. Bekijk ons woningaanbod op onze website en bij interesse kun je ons mailen, bellen of whatsappen.

https://www.marcel-kon.nl/