De rooie donder
Image default
Banen en opleidingen

Slaag voor een NLP Practitioner opleiding bij deze specialist in een korte en intensieve periode

Wil jij jezelf graag blijven ontwikkelen met het volgen van een NLP Practitioner opleiding, maar zie je het niet zitten om weer maandenlang naar school te gaan? Dat is ook helemaal niet nodig. Tegenwoordig is het mogelijk om en in een korte periode snel en effectief te leren. Niet meer elke week een aantal dagen of een paar uur, maar een complete opleiding in zeven dagen. Bij RaVisie heb je de mogelijkheid om een NLP Practitioner opleiding aan één stuk te volgen. Dit zijn zeven dagen achter elkaar van 10.00 uur tot 18.00 uur. Op deze manier ben je niet onnodig veel tijd kwijt en ben je verzekerd van veel praktijkoefeningen.

Hoe ziet een NLP Practitioner opleiding eruit?

Als je een NLP Practitioner opleiding gaat volgen, wil je onder andere weten hoe jouw eigen brein werkt, maar ook dat van anderen. Tijdens de opleiding bij RaVisie krijg je niet alleen de theorie hierover, maar ga je vooral zelf aan de slag. Per dag behandel je andere onderwerpen. Je krijgt hier de nodige informatie over, bekijk je een demo en gaat daarna samen met andere deelnemers oefenen. Dankzij deze combinatie leer je om anders te kijken en luisteren naar andere mensen. Er worden diverse technieken besproken om belemmerende onbewuste patronen te veranderen. Wanneer je deze NLP Practitioner opleiding hebt gevolgd, heb je diverse technieken ontwikkeld waardoor je dingen die al goed doet nog beter kunt doen.

Werk aan je eigen persoonlijke ontwikkeling bij deze specialist

Wil je vooral jezelf blijven ontwikkelen of wil je jouw opgedane kennis van de NLP Practitioner opleiding toepassen in je werk? Bijvoorbeeld om effectiever te zijn, minder stress te ervaren of om verschillende conflicten op te lossen? Wat je reden ook is en wat voor werk je ook doet, met NLP krijg je voldoende handvatten op het gebied van beter functioneren en communiceren. Heb je vragen of wil je meer informatie over NLP Practitioner? Dan kun je altijd contact opnemen met de medewerkers van RaVisie.

https://ravisie.nl/