De rooie donder
Image default
Banen en opleidingen

Vrachtwagenchauffeur distributie

Vrachtwagenchauffeur distributie

Waalwijk
40 + uur
LBO

Je gaat behoorlijk wat kilometers vervaardiging bij deze baan. daar moet je écht van beminnen om het leuk te blijven vinden. jouw ritten variëren per dag. op de uiterst leuke plekken zal jij de vracht lossen, de leveradressen kunnen campings aan de zeeuwse kust, winkel-in-store bij benzinepompen tot aan bungalowparken op de waddeneilanden zijn. jij gaat op prachtige plekken in ons land komen!

Vanuit Waalwijk stap je in je vrachtwagen, er wordt gereden met een trailer, lzv of dubbeldekker. tezamen met 1300 collega’s maak jij de ringetje rond in het logistieke groepsactiviteit en verzorg jij het overbrenging en verspreiding van levensmiddelen naar campingwinkels en buurtsupers.

Wat wij jou bieden:

Vast dienstverband;
Salaris conform TLN-cao;
Premie zaterdagwerk;

Voor deze baan is het doorslaggevend om te weten dat je werktijd liggen tussen 03. 00-17. 00 uur en je dagen kneden van 10-12 uur. Alsmede word er aan je gevraagd om twee zaterdagen per tijdsperiode te werken. Hier staat natuurlijk een roostervrije dag doordeweeks tegenover. O ja, ook niet onbelangrijk ;

Je solliciteert op een vaste baan. Ben je op zoek naar voorbijgaand werk dan aanraden wij je om ons vacature-aanbod te raadplegen.

Functie eisen :
wat we van je vragen :
je hebt je rijbewijs ce ( inbegrepen code 95 ) ;
inzetbaar op zaterdag ( 1x per twee inweken ) ;
je hebt een aantal jaren ervaring op de weg.
Je kan een vog overwegen.

Wij biedt je de potentie om modules voor code 95 te halen. dus, wil je deze baan gaarne bezitten ondanks dat je code 95 niet compleet is? gebruikelijk solliciteren! Wij helpen je. Samen zorgen dat het werkt.

Opmerkingen :
maatregelen i. V. M. Coronavirus

1. Beleid transportsector uiteraard wordt wijzigingen in beleid nauwlettend in de gaten gehoudem. Voorts zorgen we dat de medewerkers goed geinformeerd wordt over de richtlijnen om distributie te voorkomen. Politici wordt gevraagd bedachtzaam te zijn en meteen humanitair aansluiting te schuwen.

2. Communicatie positie medewerkers de medewerkers wordt met regelmaat geïnformeerd over de aangepaste maatregelen vanuit de overheid, het rivm en klanten. Aan allen wordt gevraagd alert te zijn en rechtstreeks menselijk aansluiting te vermijden. Uiteraard wordt verzocht regelmatig de handen goed te wassen, te hoesten/niezen in de binnenkant van de elleboog en dossiers zakdoekjes te gebruiken. Daarnaast bedienen de medewerkers de rivm-richtlijnen op te volgen.

Info over werkgever :

Wat we je kunnen uiteenzetten over de werkgever de opdrachtgever is een transportonderneming die zich volledig concentreert op wegtransport. Zij staan open voor innovaties die ervoor zorgen dat het werk nog slimmer, veiliger en duurzamer gedaan kan worden. De medewerkers beschaven het handel en zijn het visitekaartje van de opdrachtgever. Je krijgt bij hen dan ook de kans om het beste uit jezelf te halen en door te knallen hierbinnen de sociale groep bedrijf. Je wordt begeleid door ervaren collega’s en krijgt voldoende grootte voor het volgen van opleidingen en trainingen.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/baan-werk.html