De rooie donder
Image default
Recreation / Autos

Nieuwe vakantieplannen

De maand oktober is de perfecte maand om terug te kijken op je zomervakantie. De zomervakantie is voor veel automobilisten de tijd van het jaar waarin ze hun auto echt voor een heel lange reis mee op pad nemen. Veel reizen binnen Europa leggen we immers nog steeds het liefste af in onze eigen auto. Met je partner naast je op de bijrijdersstoel en de kinderen kibbelend op de achterbank. Bij thuiskomst neem jij je voor om voorlopig niet meer zo’n verre reis te maken, maar in Oktober begint het toch alweer te kriebelen. De Kerstvakantie komt er immers aan, en dan wil je toch ook het liefste niet thuis zitten.

In de auto zitten; doe het comfortabel

Zo’n lange autoreis is iets wat je altijd goed voorbereidt. Je zorgt ervoor dat je auto nog even een inspectiebeurt heeft gehad, en je zorgt voor een goede reisverzekering. Na al die goede voorbereiding zou de reis dan ook soepel moeten verlopen. Toch komt daar regelmatig stress bij om de hoek kijken. Jij bent immers niet gewend om op buitenlandse snelwegen te rijden, en je moet je aandacht verdelen over het verkeer en je gezin. Wanneer je dan ook nog je mobiele telefoon in de gaten moet houden vanwege je navigatie wordt zo’n reis al snel hectisch. Het is dan ook geweldig om te kunnen rijden op een manier die voor jou zo comfortabel mogelijk is.

Je mobiele telefoon op zijn plek

Jouw mobiele telefoon zou het minste van al je zorgen moeten zijn, en daar zijn ze bij Brodit heel hard mee bezig. Brodit heeft namelijk voor jouw auto de ideale ProClip mount om jouw telefoonhouder op zijn plek te houden. Je telefoon is onderdeel van je dashboard tijdens het rijden. Dat is praktisch voor jou, en voor je bijrijder. Op die manier wordt reizen echt ontspannen.

http://www.telefoonhouderwinkel.nl/proclip