De rooie donder
Image default
Recreation / Autos

Een OHRA aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

De kans is groot dat je bij het zoeken van een geschikte verzekering wel de naam OHRA zal hebben gehoord. Deze maatschappij is namelijk al 90 jaren actief binnen de branche en heeft zich door de jaren heen een heel goede reputatie opgebouwd. Dit is heel belangrijk binnen de verzekeringsbranche. Een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten bij OHRA is dus altijd wel een goede keuze.

Een OHRA aansprakelijkheidsverzekering biedt vele voordelen

Bij OHRA ben je er verzekerd van dat de dekking ruim is. Je bent er tot een maximaal bedrag van €2.500.000 verzekerd. Genoeg dus om in de meeste gevallen de schade mee te kunnen dekken. Verder verzekert OHRA jouw gezin wereldwijd. Wel een heel geruststellende gedachte, vooral bij het gaan op vakantie. Het handige van OHRA is dat je eventuele wijzigingen gewoon zelf van achter je luie stoel kan verrichten. OHRA heeft namelijk een speciale app die dit mogelijk maakt. Je kunt dit vooral in het buitenland goed gebruiken wanneer je bijvoorbeeld de behoefte hebt om de dekking aan te passen.

Je bent dus altijd wel gedekt zolang je maar op het internet kunt gaan. Na een eventueel incident kan je door gebruik te maken van de app heel snel contact opnemen waarna de hulp op gang zal komen.

Een OHRA aansprakelijkheidsverzekering afsluiten biedt je dus alle vrijheid om de voorwaarden aan te passen. Verder ben je er ook verzekerd van dat de dekking altijd maximaal is en kan je met hun app altijd zelf veranderingen aanbrengen en om hulp vragen.

https://www.aansprakelijkheidsverzekering.com