De rooie donder
Image default
Recreation / Autos

Autorijlessen op maat

Wil je graag snel slagen voor je rijbewijs B om zelf achter het stuur te mogen? Door de autorijlessen van Gul Rijopleidingen te volgen kan je in een mum van tijd jouw rijcertificaat halen en kan je zonder begeleiding de weg op. Hiervoor krijg je een persoonlijke rijinstructeur uit onze autorijschool toegewezen die jou op alle mogelijke manieren helpt om jou te laten slagen voor jou rijexamen.

Bij Gul Rijopleidingen kunnen toetsen worden gedaan die jou helpen om de details van het autorijden onder de knie te krijgen. Daarnaast geven deze tests je de nodige kennis en inzicht om te bepalen waar je aan moet werken om in een keer te kunnen slagen voor jouw rijbewijs B. Verder is het mogelijk om bij ons met de motor te leren rijden en kan je gebruik maken van ons eigen oefenparkour.

Motorrijlessen op maat

Als motorrijschool verstrekken wij ook goedkope rijlessen op maat om om te leren gaan met de motorfiets. Wil je dus de weg op met zo’n stalen ros dan kan je je bij ons inschrijven en krijg je direct jouw eigen rijinstructeur toegewezen die jou helpt met het behalen van het rijbewijs A. Hiervoor zijn drie typen motorrijbewijzen beschikbaar al naar gelang jouw leeftijd is en het vermogen van de motorfiets waar je op wilt leren rijden. Je krijgt bij Gul Rijopleidingen dus precies de rijlessen die bij je passen.

Eigen terrein en andere opleidingen

Door gebruik te maken van ons eigen parkour kan je in het begin genoeg ervaring opdoen om over enige rijangst heen te komen. Gul Rijopleidingen houdt rekening met studenten die nog moeten wennen aan het besturen van een gemotoriseerd voertuig. Ons oefenterrein helpt beginnelingen daarmee de eerste ervaringen op te doen waardoor men in staat is om zelfverzekerd de weg op te gaan met het dagelijkse verkeer.

 Een andere aanrader voor kwalitatieve rijlessen in Zuid-Holland en Leiden in het bijzonder, is Rijschool Uniek. Lees ook verder over deze rijschool. 

https://www.gulrijopleidingen.nl/