De rooie donder
Image default
Financieel

Verbeter het inkoopproces van uw onderneming met E-procurement

Uw wilt binnen uw onderneming natuurlijk zo efficiënt mogelijk werken om onnodige kosten te besparen. Wist u dat u bij uw inkoopproces ook tijd en geld kunt besparen door gebruik te maken van E-procurement? E-procurement zorgt ervoor dat uw inkoopproces efficiënter en transparanter wordt. Uw hele inkoopproces wordt geautomatiseerd, van sourcing tot en met het afhandelen van de facturen. E-procurement zorgt ervoor dat u meer tijd heeft voor uw andere werkzaamheden. U krijgt een helder inzicht in het inkoopproces en bespaart veel tijd en geld doordat het automatisch gedaan wordt en u het niet meer handmatig hoeft uit te voeren.

Wat zijn de voordelen van E-procurement?

Het grote voordeel van E-procurement is dat uw inkoopproces volledig geautomatiseerd wordt, van begin tot het eind. Door ervoor te zorgen dat het systeem goed gebruikt wordt, schakelt u het beste een ervaren specialist in. Grippr is een specialist die u hierbij kan helpen. Dit bedrijf richt het systeem voor u op maat in zodat alle stappen foutloos en efficiënt doorlopen worden. Hierdoor bespaart u al tijd en geld. Bij het automatiseren van uw inkoopproces zijn er verschillende stappen die worden aangepakt. Dit begint bij sourcing, waardoor u kortere doorlooptijden heeft en een optimaal inkoopresultaat. Ook heeft u al uw leveranciersgegevens overzichtelijk op één locatie met alle benodigde informatie. Een ander voordeel is dat alles digitaal is. U hoeft geen bonnen meer te bewaren, maar maakt gebruik van een digitale archiefkast waar u zelf de controle over heeft.

Deze specialist staat voor u klaar

Wanneer u wel wat hulp kunt gebruiken voor het optimaliseren van uw inkoopproces, maakt u een afspraak bij deze specialist. De medewerkers van dit bedrijf zorgen ervoor dat het systeem volledig wordt geïnstalleerd, zodat uw inkoopproces binnen de kortste keren is geautomatiseerd. Door het uitvoeren van een inkoopscan komt u er snel achter wat de digitale mogelijkheden voor uw bedrijf zijn. Wanneer u vragen heeft of meer informatie wilt over E-procurement kunt u altijd contact opnemen met de specialisten van Grippr. Zij kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden.

https://www.grippr.nl/