De rooie donder
Image default
Auto's en Motoren

Hoogste slagingspercentage bij 123-theorie en kosten van motortheoriecursus in Leeuwarden

Ben je op zoek naar een theorieschool met het hoogste slagingspercentage? Dan ben je bij 123-theorie aan het juiste adres! Met een slagingspercentage van maar liefst 83% overtreffen wij niet alleen het gemiddelde slagingspercentage van andere theoriescholen (61%), maar ook dat van het CBR (47%). Onze gegevens zijn gebaseerd op de uitslagen van het motor theorie-examen in 2021 en 2022, zoals vermeld in de CBR Open Data. Met 18 cursuslocaties verspreid over heel Nederland is er altijd een leslocatie bij jou in de buurt. Meer dan 140.000 leerlingen zijn al geslaagd bij 123-theorie, dus waar wacht je nog op? Schrijf je nu in voor een motor theoriecursus bij 123-theorie in Utrecht en word de volgende die slaagt. Met een slagingspercentage van ruim 95% en hoogwaardige training en lesmaterialen die CBR-gericht zijn, bieden wij de ideale cursus aan. Aarzel niet langer en profiteer van de voordelen van onze dagcursus bij 123-theorie.

Motor theoriecursus bij 123-theorie: Een leerzame dag op twee wielen

De motor theoriecursus van 123-theorie biedt een boeiende en leerzame dag voor aspirant-motorrijders. Onder leiding van ervaren instructeurs begint de dag met een verwelkomende sfeer, waarbij de deelnemers elkaar leren kennen en hun verwachtingen delen. De belangrijkste onderwerpen van de dag worden uiteengezet, zoals verkeersregels, verkeersborden, en de essentiële kennis voor het veilig besturen van een motorfiets.

Na de inleiding duiken de cursisten in de wereld van de verkeerstheorie met behulp van interactieve presentaties en visuele hulpmiddelen. De instructeurs gebruiken praktijkvoorbeelden om de complexe concepten begrijpelijk te maken en vragen te beantwoorden om de betrokkenheid te vergroten. Dit wordt gevolgd door oefensessies waarbij de deelnemers actief de verkeerssituaties analyseren en oplossingen bespreken.

Na een welverdiende lunchpauze, waarin de cursisten de gelegenheid hebben om te ontspannen en informeel met elkaar in gesprek te gaan, worden ze uitgenodigd om hun opgedane kennis te toetsen. De cursisten krijgen de kans om proefexamens af te leggen. Dit helpt hen niet alleen vertrouwd te raken met het echte examen, maar biedt ook waardevolle feedback om eventuele zwakke punten aan te pakken.

De dag wordt afgesloten met een samenvatting van de belangrijkste leerpunten en een interactieve discussie. De instructeurs beantwoorden eventuele resterende vragen en geven nuttige tips als laatste voorbereiding op het echte examen. De motor theoriecursus van 123-theorie biedt een uitgebreide en gestructureerde leerervaring, waarmee de deelnemers met vertrouwen hun motor theorie-examen tegemoet kunnen zien.

Wat zijn de kosten van de motor theoriecursus?

De kosten van de motortheorie cursus bedragen €99,-. Als je wilt dat wij ook een motortheorie examen reserveren bij het CBR, komen er examenkosten bij vanaf €41,-. Onze dagcursus motortheorie is een uitstekende keuze als je in één keer wilt slagen voor je motortheorie-examen. Onze ervaren docenten zorgen ervoor dat je de lesstof goed begrijpt en we hebben een hoog slagingspercentage. Daarnaast krijg je ook onbeperkt toegang tot onze digitale oefenomgeving, waar je kunt oefenen met vragen en CBR proefexamens. Schrijf je nu in voor de motortheoriecursus van 123-theorie en bereid je optimaal voor op je motortheorie examen.

https://www.123-theorie.nl/