De rooie donder
Image default
Auto's en Motoren

Exclusieve uitlaat kopen van Austin racing

De austin racing uitlaat is niet zomaar een uitlaat, deze is namelijk exclusief ontworpen. Jij zoekt iets om je motor nog mooier, sneller en beter te maken? Dan is deze uitlaat echt iets voor jou. Deze uitlaat wordt  op bestelling geproduceerd, het duurt dus enkele weken voordat jouw uitlaat binnen is. Het wachten wordt echter beloond en wanneer jij de uitlaat geïnstalleerd hebt zul je verbijsterd zijn door het verschil. Zelf niet de mogelijk om de uitlaat te installeren? Wij doen dit graag voor jou. Let op, deze uitlaat is niet EU gecertificeerd.

De uitlaat

De uitlaat bestaat uit een volle titanium constructie en alle onderdelen voor de juiste montage worden meegeleverd. De uitlaat is inclusief een uitneembare Db killer, niet iedereen houdt van het harde geluid. Om dit systeem te monteren is het van belang om de voorbocht aansluiting in te korten. Geen idee waar we het nu over hebben? Een uitgebreide handleiding is inbegrepen. Over het algemeen is het een gemakkelijk te monteren systeem. Wil jij een nog betere performance, dan is remap aan te raden, deze is echter niet noodzakelijk. Heb jij alles gedaan zoals het hoort, dan is het tijd om jou nieuwe brute uitlaat te gaan testen. Succes!

Over ons

Wij zijn al meer dan 15 jaar de specialist. In ons assortiment hebben we meer dan honderd verschillende uitlaat merken, hierdoor zijn wij zeker de grootste specialist van Europa en misschien wel van de wereld. Ondanks dat wij veel online doen, willen een goed aanspreek punt voor onze klant zijn en blijven. Ben je in de buurt en heb je een vraag dan ben je van harte welkom om voorbij te komen. Is het voor jou iets lastiger ons te bezoeken, per mail en telefonisch zijn wij te bereiken. We proberen altijd op dezelfde dag per mail te reageren. Weet je niet wat het beste voor jou motor is? Ook hiervoor kun je contact met ons opnemen. We hoor graag van je!