De rooie donder
Image default
Woning en Tuin

Hang- en muurlampen

De keuze is reuze wanneer je op zoek bent naar een nieuwe lamp. Zo zie je dat je niet meer altijd gebruik hoeft te maken van de traditionele hanglamp. Je kunt er ook voor kiezen om een lamp te plaatsen dat op de grond staat. Online heb je een enorme keuze van verschillende lampen. Zo is het de moeite waard om te kijken naar de HK Living lamp. Deze lampen zijn uniek en passen bij de huidige woontrend. Er worden met name aardekleuren gebruikt en verschillende natuurlijke materialen. Zo kun je kiezen tussen kleine en grote lampen, of sta en hanglampen. Maar alle lampen stralen design en klasse uit.

 

Het assortiment

Wanneer je de webshop opent en op de afdeling lampen klikt, heb je keuze uit 89 verschillende producten van dit Nederlandse merk. Direct de eerste lamp is een lamp met een omhulsel gemaakt van bamboe. Ze hebben alle kleine takjes van de bamboe plant tegen elkaar aan geweven waardoor je een speciaal effect krijgt wanneer je de lamp aanmaakt. Je kunt deze lampenkap gebruiken bij verschillende lampenvoeten. Bij de productomschrijving staat beschreven op welke fitting deze lampenkap past. Meteen naast deze bamboe lampenkap zie je een traditionele lantaarn staan, wat je laat denken aan Chinese lampen, alleen heeft deze lamp een groene kleur en geen rode. Ook hebben ze weer bij deze lamp bamboe gebruikt. In de productomschrijving staat ook beschreven hoe je deze lamp het beste kunt reinigen, niet onbelangrijk!

 

One of a kind collectie

We kunnen wel heel lang doorgaan over de verschillende lampen van dit mooie designer merk, maar je kunt het beste zelf even kijken naar het assortiment. Ze bieden naast lampenkappen ook tafellampen, vloerlampen en hanglampen aan. Alle lampen hebben een geheel eigen stijl. Zo is de kans dat je een lamp vindt die in je woonkamer past erg groot. Het merk, dat is opgericht in 2008, heeft inmiddels veel ervaring in het ontwerpen van lampen. Zij weten daarom hoe in te spelen op de wensen en behoeften van de klant. Het bedrijf is opgericht door twee Nederlandse ondernemers en ontwerpers. Om zo uniek mogelijk te blijven, hebben deze ontwerpers ervoor gekozen zo veel mogelijk met de hand te maken. Dit zorgt voor een uitstekende kwaliteit en een unieke uitstraling. Je kunt dus van deze lampen jarenlang plezier hebben.