De rooie donder
Image default
Woning en Tuin

Een marmeren tafel koop je bij IndoMarmer

Ben je op zoek naar een nieuwe tafel voor in je woning? Wij snappen je helemaal. Met een marmeren tafel geniet je namelijk van een flink aantal voordelen. Je tafel ziet er ontzettend mooi uit, is goed te combineren met andere meubels in welke woonstijl dan ook, gaat lang mee én is onderhoudsvriendelijk! Met zo’n waslijst aan voordelen is het bijna opmerkelijk dat niet iedereen kiest voor een marmeren tafel. Nu je eenmaal een marmeren tafel wilt, is het nog even bedenken waar je deze gaat kopen. Ook dit hoeft geen lastig proces te zijn. Koop hem super eenvoudig bij IndoMarmer. Deze online aanbieder heeft een ruim assortiment aan allerlei verschillende soorten tafels. Je krijgt er de laagste prijzen, 14 dagen bedenktijd én gratis verzending bij bestellingen vanaf 100 euro. Een marmeren tafel kopen bij IndoMarmer is dus echt heel handig.

 

Allerlei soorten tafels voor ruime keuze

Een van de voordelen van IndoMarmer is het feit dat ze de grootste collectie marmeren tafels van Nederland hebben. Hierdoor heb jij genoeg keuze en zit die ideale tafel voor jou er gegarandeerd tussen. Om het makkelijk te maken, heeft IndoMarmer alle tafels opgedeeld in drie hoofdcategorieën. Dit zijn eettafels, salontafels en bijzettafels. Binnen deze categorieën zijn er tientallen uitvoeringen in meerdere kleuren. Zo vind je dus echt wat je zoekt.

 

Je hoeft gelukkig niet te zoeken naar iets wat perfect bij je huidige inrichting past. Marmer past namelijk overal uitstekend bij! Zowel in klassieke als moderne inrichtingen zal je marmeren tafel gaan stralen. Heb je al stoelen gekocht die niet van marmer zijn? Geen probleem. Stoelen van een ander materiaal staan ook prachtig in combinatie met het marmer. Wil je wel een geheel vormen, dan staan marmeren stoelen er ook prachtig bij. De combinaties en mogelijkheden met marmer zijn eindeloos.

 

Een lange levensduur en makkelijk in onderhoud

Marmer is een van de meest kwalitatieve materialen die op dit moment geproduceerd worden. Hierdoor weet je zeker dat de tafel een lange levensduur kent. Marmer is vrij slijtvast, dus voor krassen of deuken hoef je niet snel bang te zijn. Vlekken worden voorkomen door een impregnatie via nanotechnologie, waardoor de tafel waterafstotend wordt.

 

Toch wat geknoeid? Dan heb je de tafel zo weer schoon. Mede door deze impregnatie, maar ook door de algemene kwaliteit van marmer, heb je niet veel meer nodig dan een simpele vochtige doek. Een keer heen en weer halen en je tafel is weer brandschoon. Veel makkelijker wordt het niet.