De rooie donder
Image default
Industrie

Zorg voor bescherming van uw metalen door ze te poedercoaten

Wilt u producten van metaal bescherming bieden? In dat geval is het verstandig om uw metalen te laten poedercoaten. Dit biedt u diverse voordelen, daarom laat u dit doen door een professional die over de juiste materialen beschikt. Hessels Coating is de specialist die u zoekt. Zij spuiten op elektrostatische manier poeder op uw metaal, waardoor het extra bescherming krijgt. Uw product wordt namelijk beschermd tegen corrosie door deze organische deklaag van poeder en gaat daardoor langer mee. Tevens zorgt poedercoaten ervoor dat uw metaal er beter uitziet. Kortom, deze methode zorgt voor betrouwbare oplossingen voor uw onderneming! Welke producten wilt u laten poedercoaten?

Uw producten worden in een uitgebreid machinepark gecoat

Poedercoaten is een optimale oplossing voor de oppervlakte van metalen, maar ook voor andere materialen. Ook staal en rvs kunnen onder handen genomen worden door Hessels Coating. Deze specialist beschikt over een uitgebreid machinepark waar zij uw producten van een geschikte coating voorzien. Dankzij de geavanceerde machines is er geen klus te veel gevraagd voor de vakmensen van dit bedrijf. Hierbij geeft u uw eigen wensen door, daar zij zich te allen tijde flexibel opstellen. Verder profiteert u van de volgende voordelen als u uw producten laat poedercoaten bij deze specialist:

  • Het coaten verloopt op milieuvriendelijke wijze, omdat er geen oplosmiddel wordt gebruikt.
  • Er hoeft slechts één laag aangebracht te worden.
  • De toplaag is hard en volledig slijtvast.

Deel uw wensen met de experts

Heeft u interesse in het laten poedercoaten van metalen, rvs, staal of andere materialen? Schakel dan Hessels Coating in en deel uw wensen met de experts van dit bedrijf. Het is mogelijk om meer informatie te verzamelen via hun website, bovendien kunt u hier een offerte aanvragen voor uw toepassingen. Heeft uw vragen aan deze specialist? Maak dan gebruik van de contactgegevens die tevens op hun website vermeld staan.

https://hesselscoating.nl/