De rooie donder
Image default
Zakelijke dienstverlening

Werk op hoogte veilig uitvoeren met behulp van valbeveiliging

Wanneer u een dakdekker, timmerman, glazenwasser of andere specialist die op hoogte werkt inschakelt, wilt u natuurlijk dat het werk op hoogte veilig verloopt. Om deze reden zorgt u ervoor dat er valbeveiliging op uw dak of gevel is aangebracht. SkySafe staat voor u klaar om dit te realiseren. Zij hebben als doel om ervoor te zorgen dat iedereen die werk op hoogte uitvoert dit veilig kan doen. Zeker in de winter, wanneer de kans op uitglijden en vallen groter is door neerslag. Wilt u er ook voor zorgen dat de vakmensen die u inschakelt in de avond weer veilig thuiskomen? Lees dan verder en ontdek meer over de valbeveiliging van dit bedrijf.

Verschillende soorten valbeveiliging

Er wordt een onderscheid gemaakt tussen permanente en tijdelijke valbeveiliging. Beide vormen van beveiliging zijn vrijwel op alle daken mogelijk. Het maakt dus niet uit of u een hellend of plat dak heeft, er kan altijd een soort valbeveiliging aangebracht worden. Afhankelijk van de omgeving wordt er gekozen voor verticale, horizontale of mobiele valbeveiliging. Het soort beveiliging wat het beste geschikt is, hangt af van de manier waarop de werknemer zich moet verplaatsen. De specialisten van SkySafe voorzien u maar al te graag van meer informatie hierover, zodat u een goede keuze maakt.

De diensten van dit bedrijf

Wanneer u SkySafe inschakelt voor het realiseren van een veilige werkomgeving middels valbeveiliging, profiteert u altijd van een compleet dienstenaanbod. Namelijk:

  • Het geven van advies voor veilig werken op hoogte
  • Het leveren en installeren van de beveiliging
  • Het jaarlijks inspecteren van de beveiliging
  • Het plegen van onderhoud aan de beveiliging
  • Het bedenken en leveren van aanvullende maatwerkoplossingen

Schakel deze specialisten in

Wilt u graag een veilige werkomgeving creëren voor de dakdekker, timmerman, glazenwasser of andere expert die regelmatig op uw dak of met de gevel aan de slag moet? Wacht dan niet langer en schakel de specialisten van SkySafe in. Zij realiseren in overleg met u graag een betrouwbare werkomgeving op hoogte!