De rooie donder
Image default
Aanbiedingen

Multifunctionele woonaccessoires die je nog lang na de COVID periode wilt hebben

Multifunctionele woonaccessoires die je nog lang na de COVID periode wilt hebben

COVID-19 heeft je huis waarschijnlijk functioneler gemaakt dan ooit tevoren. Misschien doet je woonkamer dubbel dienst als kantoor of is je eetkamer veranderd in een kantoor en moet je woonkamer nu ook een eethoek herbergen. Al uw spullen voor deze periode die u gekocht had bij Perfecthomeshop kunt u transformeren naar iets nieuw!
Wat uw specifieke scenario ook is en welke veranderingen u thuis ook aanbrengt om aan deze nieuwe situatie tegemoet te komen, het is de moeite waard om na te denken over hoe deze aanpassingen zullen uitpakken zodra de pandemie voorbij is en u uw werk en andere activiteiten buitenshuis kunt hervatten. Als u het idee van een staand bureau in het midden van uw woonkamer nog steeds niet ziet zitten, lees dan verder voor een handvol woonaccessoires die u ook na de sociale afstand nog wilt houden.

Stapelbare krukjes

Als je woonkamer op dit moment dienst doet als kantoor, heb je misschien ruimte moeten maken voor een werkplek. Als u uw salon tafel hebt weggegooid, zijn deze stapelbare krukjes een goede vervanging. Dankzij hun kleine voetafdruk kunnen ze gemakkelijk in een kast worden opgeborgen als ze niet worden gebruikt. Koop een paar extra exemplaren om te dienen als zitplaatsen voor uw volgende grote diner – iets om naar uit te kijken als de pandemie voorbij is! Deze stapelbare krukjes kan je transformeren naar een stoel woonkamer.

Een bureau dat er niet uitziet als een bureau

Nu zie je het, nu zie je het niet. Deze doorzichtige consoletafel heeft de perfecte hoogte voor een bureau, maar dankzij het slanke profiel ziet het er niet uit alsof uw woonkamer ook uw kantoor is. Voeg een laptopverhoger toe voor een compleet werkstation dat kan worden omgevormd tot een sofatafel of toegangstafel wanneer dit alles voorbij is.

Dubbele zitplaatsen

Meer tijd thuis doorbrengen in deze depressieve periode heeft velen ertoe aangezet hun huis te organiseren en opnieuw in te richten. Als u uw woonkamer wilt opfrissen met een vleugje nieuwigheid, laat dan een voetenbankje niet links liggen. Deze werkpaarden in de woonkamer kunnen dienen als salontafel, stoel woonkamer, voetensteun of gewoon als een geweldige manier om uw ruimte een vleugje textuur te geven zonder hem te overweldigen. 

Een tafel die verandert in een ruimtebesparende console

Gateleg tafel zijn briljant. Klap het blad uit als je het nodig hebt of stop het weg als bijzettafel of console als je het niet nodig hebt. Deze van Perfecthomeshop is geweldig vanwege de betaalbare prijs en de veelzijdige stijl – het natuurlijke hout past zowel in Scandinavische als bohemienachtige ruimtes.

living room