De rooie donder
Image default
Dienstverlening

Lekkage herkennen en oplossen

Het kan in ieder huis voorkomen, lekkage. In het begin is dit nog geen groot probleem, maar dit kan het wel worden. Het is dan ook enorm belangrijk dat u er zo snel mogelijk bij bent. Wij raden aan om niet zomaar zelf aan de slag te gaan. Dit kan alleen maar leiden tot extra schade rond de lekkage. Wij van loodgieter Rotterdam bieden professionele hulp aan bij lekkage Rotterdam en omgeving. Voor meer informatie kunt u terecht op onze website. Op onze website is het mogelijk om een afspraak te maken. Ook kunt u contact met ons opnemen bij vragen. Wij zullen u dan zo goed mogelijk begeleiden, zodat we samen tot een goede oplossing kunnen komen.

 

Lekkage Rotterdam

Er zijn eigenlijk twee type lekkages. De eerste is zeer eenvoudig te herkennen. Er zijn duidelijke vocht en schimmelplekken te constateren op bijvoorbeeld het plafond. Meestal komt er ook een vieze geur van deze plekken af. Wanneer u dit in uw huis tegenkomt raden wij aan om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen. Een andere type lekkage is moeilijker te herkennen. Het is op een plek waar je niet makkelijk kan kijken. Bijvoorbeeld in de muur. Wanneer je aanzienlijk hogere energie of waterkosten hebt kan dit komen door de lekkage. De isolering wordt namelijk aangetast, wat leidt tot hogere energiekosten. In dit geval raden wij aan om in ieder geval contact met ons op te nemen. Wij proberen u dan zo goed mogelijk verder te helpen. Verder zijn er verschillende soorten lekkages. De bekendste soort is de dak lekkage. Echter kan er ook lekkage optreden in waterleidingen en afvoerbuizen. Het is handig om voorafgaand te weten met welk type lekkage we te maken hebben. Zo kunnen we zo goed en efficiënt mogelijke hulp aanbieden.

 

Loodgieter Rotterdam

Wij van loodgieter Rotterdam zijn al vele jaren gespecialiseerd in het bestrijden van vele vormen van lekkage. Via onze website die hierboven te vinden is, kunt u nog eens rustig kijken naar de verschillende mogelijkheden en diensten die wij aanbieden. Buiten het enkel herstellen van lekkage kunnen wij ook helpen bij bijvoorbeeld cv-storingen, gaslekkages en verstoppingen van rioleringen en leidingen. Dus ook voor deze diensten bent u bij ons aan het goede adres! Bij lekkage Rotterdam en omgeving is het dus zeker een aanrader om eens een kijkje te nemen op onze website. Hier zijn ook de offertes aan te vragen. Wij hopen dat u genoeg en de juiste informatie kan vinden op onze website. Echter kan het voorkomen dat u toch niet helemaal tevreden bent of juist aanvullende vragen heeft. Het is dan mogelijk om telefonisch of via de mail contact met ons op te nemen. Deze gegevens zijn ook op onze website terug te vinden. Wij hebben enkel gespecialiseerde werknemers in dienst. Zowel de daadwerkelijke monteurs als de medewerkers die u aan de telefoon krijgt. Zij zullen u zo goed mogelijk ondersteunen bij vragen en kunnen ook helpen bij het inplannen van een afspraak. Dit kunt u via de website ook zelf doen. U kunt dan een afspraak inplannen om uw lekkage te laten herstellen. Er wordt dan een tijd ingepland die u zo goed mogelijk uitkomt. Hierdoor hoeft u niet vrij te nemen van werk.

https://loodgieter-rotterdam.nu/